Okullara Geri Dönüşüm Evi

Sağlıklı ve sürdürülebilir çevre için geri kazanım projelerine büyük önem veren Muratpaşa Belediyesi; öğrencilere çevre duyarlılığı aşılamak için sorumluluk bölgesindeki tüm okullara Geri Dönüşüm Evi konumlandırıyor.

Doğası ve insanları sağlıklı bir ilçe için projeler yürüten Muratpaşa Belediyesi bu kapsamda bilinçlendirme çalışmaları da yapıyor. Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Geri Dönüşüm Projesi kapsamında ilk,orta,lise ve dengi okullara Geri Dönüşüm Evi yerleştiriyor. Pilot okul olarak seçilen ve çevre eğitimi tamamlanan 7 okula Geri dönüşüm Evi yerleştirildi.

Muratpaşa’daki tüm okullara yerleştirilecek olan Geri Dönüşüm Evi tasarımında Expo 2016 çiçek ve çocuk temasına vurgu yapan resimler kullanıldı. Öğrencileri eğitmek, bilgilendirmek ve geri dönüşüm bilincini yerleştirmek amacıyla eğitim çalışmaları yapan Muratpaşa Belediyesi bununla eş zamanlı olarak okullara “Geri Dönüşüm Evi” adlı ambalaj atıkları toplama konteyneri yerleştiriyor.

Muratpaşa Belediyesi

  • 1 0
  • 23 Kasım 2014 02:05 1.522
  • Eğitimhane
  • Aktif Haberler
  • öffpüff
    23 Kasım 2014 16:25
    2 0
    her projenin başında okullar gelir.temel bu kadar önemli iken nedense en az maaşı öğretmenler alır.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK