Okulların MR’ı Çekilecek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) başarı grafiği düşük olan okullar için özel eğitim politikaları geliştirmeye hazırlanıyor.

Yeni Şafak'tan Ahmet Fatih Erturan'ın haberine göre; Bakanlık bu kapsamda, okullar arasında başarı farklarını en aza indirmek ve sınavla öğrenci alan okulları azaltmak için harekete geçti. Bu kapsamda, “Öğrenci Başarı İzleme Araştırma” mekanizması kurulacak. Böylece, MEB, okulların başarı grafiğini ve okulların ihtiyaçlarını online izleyebilecek. MEB, başarı grafiği düşük olan okullar için özel eğitim politikaları geliştirecek. Bu politikalar okulların eğitim başarısındaki eksikliğini gidermek ve okulların ihtiyacını karşılamaya yönelik olacak. Böylece okullarda rekabet ortamı oluşturularak başarı seviyesinin eşitlenmesi sağlanacak.
 
 
  • 1 0
  • 11 Kasım 2018 23:00 3.494
  • Aktif Haberler
  • yigiterc
    12 Kasım 2018 09:44
    1 0
    Radyolojiye gerek yok. Organşktir kaybı söz konusu. Temel fiziksel sorunlar için bir şey yapılmayacak anlaşılan.
    Dönüp dolaşıp öğretmenlere seminer, proje dayatılacak yine.
  • SaW_SwS
    12 Kasım 2018 01:31
    7 0
    MR yetmez sayın bakan. Komple bir check-up lazım. Check-up yapıp bırakmayın ama, gerekli cerrahi operasyonları acilen yapınız. Yoksa eğitim fiilen ölecek.
  • esmercan
    12 Kasım 2018 00:50
    9 0
    Bakan Bey'in beyanatlarındaki puzzle'nin parçalarını yan yana getiriyorum "Ölçülebilirlik" kapısına geliyorum. Ölçmeye ömür yeter mi bilmiyorum ama umarım bu "sistemin" ağırlığını metre cinsinden ölçüp ayakkabı numarası ile değerlendirip santigrad olarak çözüm üretilmez.

  • smyi
    11 Kasım 2018 23:42
    9 0
    sonra da CT SCAN ile böbreklerinde taş var mı diye bakılacak.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK