Pint'den Çivrilli Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi

Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (PİNT) Yahyallı İlk okulunu boyadı.

23 Nisan Pazar günü Yahyallı’ya gelen öğrenci grubu, daha önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tadilatı yapılan okulun iç ve dış cephe boyasını yaparak öğrencilere armağan etti.

 PİNT olarak ’81 İlde 81 Proje’ kapsamında köy okullarının ihtiyaç ve eksiklerini tamamlamaya çalışan Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri, çalışmalar kapsamında 2017 yılı projeleri çerçevesinde Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yahyallı Okulu tarafından hazırlanan ‘Yahyallı Köy Okulunu Boyama ve Tadilat’ projesine destek oldular. 23 Nisan Pazar gün Yahyallı mahallesine gelerek okulda eğitim gören 54 öğrenci ile birlikte okulu boyayan üniversiteliler çocuk bayramında Yahyallı çocuklara unutulmaz bir hediye vermiş oldu.

 Çalışma ve proje ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede “Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğu PİNT ile birlikte geliştirdiğimiz projede Yahyallı İlkokulumuzun tadilat ve boya işlerini yaptık.  Projenin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yapılıp okulu boyayarak bu güzel ve anlamlı günde köydeki çocuklara armağan eden ve bizlere destek veren PİNT grubu öğrencilerimize teşekkür ederiz” denildi.

 Denizli Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Öğrenci Topluluğu (PİNT) 2008 yılında kurulan ve öncelikle bölüm öğrencilerinin mesleki farkındalığını arttırıp kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken aynı zamanda toplumsal konulara da değinerek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren bir topluluk olarak faaliyetlerine devam eden bir öğrenci topluluğu. 

Yeşil Çivril

  • 9 1
  • 24 Nisan 2017 22:07 1.489
  • Aktif Haberler
  • debasos
    25 Nisan 2017 10:25
    3 0
    Emeginize sağlık
  • ücü
    24 Nisan 2017 23:34
    4 0
    Emeğinize yüreğinize sağlık
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK