Şabanlı İlkokulu'nun Çehresi Değişiyor

ŞABANLI iLKOKULU SİNAN MERAL İLE DEĞİŞİYOR

Aksaray’ın Eskil Şabanlı İlkokulu'nda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yapan Sinan MERAL Şabanlı İlkokulu'nu değiştirmeye devam ediyor. Ailesi Eskilli olan öğretmenimiz Haziran ayında Yozgat'tan Şabanlı İlkokulu'na il dışı atamayla gelmiş olup;geldiğinde okulun ve lojmanın bakımsız olduğunu görerek öncelikle lojmanın bakımını yaparak ailesiyle birlikte okul lojmanına yerleşmiştir. Dönem başında da okul iç cephesinin bakım ve onarımını yaparak iç cephesini boyayıp,okul ve lojmanın da dış cephe boyama çalışmasını da bahar mevsiminde yaparak Şabanlı İlkokulu'nu ayrı bir kimliğe bürümüştür.

Sinan MERAL "Okula geldiğimde okulun ve lojmanın çok bakımsız olduğunu gördüm ve işe koyulmaktan başka çaremin olmadığını düşündüm.Saolsun Eskil İlçe Milli Eğitim de malzeme teminimde yadımcı oldu" diye belirtti.Okulumuzun daha önceki yıllarda kapanmasından dolayı öğrenci sıralarımızda da eksiklikler vardı.Sıralarımızı da İlçe Milli Eğitim ile irtibata geçerek yeniledik.Ayrıca bahar döneminde Eskil Belediyesi ve Eskil İlçe Tarım Müdürlüğü'nden temin ettiğimiz 76 fidanın da dikimini yaptık. Sinan MERAL "Buraların bir devlet kurumu olduğunu ve devletimizin bize emanet ettiği yerlere sahip çıkmamız gerektiğini belirtti.Boyama çalışmalarını lojmanda kaldığı için okul mesai saati dışında yaptığını söyledi."İlçe Milli Eğitim Müdürü’müze desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sinan MERAL öğretmenimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Habere ait görsellere ulaşmak için:

http://eskil.meb.gov.tr/www/sabanli-ilkokulunun-cehresi-degisiyor/icerik/1090
  • 1 3
  • 05 Mayıs 2016 12:59 2.218
  • eskil.meb.gov.tr
  • Aktif Haberler
  • sedimce
    09 Mayıs 2016 09:58
    1 0
    Neden Biz öğretmenler yapmamız gerekenden fazlasını yapiyoruz her zaman hiç bir doktor görülmüş mu hastanesini ve ya sağlık ocağı boyama düzenleyen bu ve benzeri şeyler devletimizin görevi bu tarz haberleri yayınlayip sanki öğretmenin yapması gerekiyormuş gibi algı yaratilamasi çok saçma bu zamana kadar neden bakımı yapılmamış bir eğitim yuvasının onu
  • p1n_are
    06 Mayıs 2016 13:56
    2 0
    Milli Eğitimin yeni politikası anladığım kadarıyla olumsuz haberlere karşı bilerek servis ediliyor. Bende köy okulunda çalışıyorum çoğu arkadaş bunları ve daha fazlasını yapmış olabilir. Ancak bu destek vermenizi engellemez..
  • hazer
    06 Mayıs 2016 12:29
    1 0
    Birleştirilmiş sınıfta 4 yıl çalışmış biri olarak söylüyorum
    bu tür okullarda yapılan her çalışma haber yapılacaksa
    inanın başka haberlere yer kalmaz....
  • deco67
    06 Mayıs 2016 09:47
    4 0
    aksaray gene iyi bir yer gidin mu varto ağrı doğubeyazıt şırnak idil deki arkadaşların yaptığı gayretlere bakın hem de teröre rağmen
  • deco67
    06 Mayıs 2016 09:46
    2 0
    yani bunu biz bir okulda değil bir çok okulda yaptık köylerde çalışırken bunu şu an yapan özellikle doğuda binlerce sınıf öğretmeni müdür yetkili arkadaş vardır.
  • leventoz
    05 Mayıs 2016 23:12
    2 1
    Arkadaşlar bu fedakarlığı çoğu öğretmenler yapıyo sanki olağan bir şey gibi haber yapmaları uygun düşmemiş
  • xxsebo
    05 Mayıs 2016 17:26
    3 0
    helal olsun
  • delininbiri
    05 Mayıs 2016 14:47
    3 0
    Öğretmenimizin eline sağlık. Köylerde özellikle de BSİO da çalışan öğretmenlerimiz bu tür fedakarlıkları hatta bazen fazlasını bile yapıyorlar. Ama bence öğretmenler bu tür haberlerle gündeme gelmemeli, çünkü bunlar aslında öğretmenin görevi değil, velilerle işbirliği içinde yapılabilir ama öğretmen asla tek başına bu işleri yapmamalı. Bir kere yaptığın zaman sonra hep senden bekleniyor çünkü. hem veliler hem de yöneticiler her işi senin yapmanı bekliyorlar.
  • turko_
    05 Mayıs 2016 13:36
    3 2
    Öğretmenin işi ne? Derse girip idari işleri yapmak mı, okulun inşaat ve çevre düzenlemesini yapmak mı?
  • mavi5
    05 Mayıs 2016 13:10
    9 0
    Öğretmenimize teşekkür ediyoruz ve bunun gibi nice yaptığı işler haber olmayan cefakar öğretmenlerimize de . Hepsine selam olsun..
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK