Selçuklu Ortaokulu (BATMAN MERKEZ)

Selçuklu Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> BATMAN -> MERKEZ
Kurum Kodu715091
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi5
Öğretmen Sayısı50
Öğrenci Sayısı1000
Telefon
Web Sitesihttp://batmanselcukluortaokulu.meb.k12.tr/
bağlar mahallesi 2008 sk. Merkez/BATMAN
Güncelleme Tarihi07 Mayıs 2018
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: TeosOrion (07 Ağustos 2018)

Bir okul düşünün gerek idaresiyle gerek öğretmeniyle gerekse de öğrencileriyle bütünleşmiş...İşte Selçuklu Ortaokulu böyle bir yer. Batman merkezde okul öyle kuş uçmaz kervan geçmez yerde değil. Mado'ya 10 dk. Worldmar'a 17 dk. ve Dominos Pizza'ya 12 dk. uzaklıkta.
Okulda öğretmenler arasında bir birlik ve bütünlük var, öyle öğretmenler odasında fısıltılı dedikodular yapan yok efendim birbirinin kuyusunu kazmak için yüksek lisans yapmış tipler yok. Hepsi de öğrencisine aşık Atatürk İlke ve İnkılaplarına saygılı, devletine sadık bireyler.
Haftasonları öğretmenler birlikte mutlaka bir etkinlikte bulunur ister doğa yürüyüşleri eşliğinde mangal isterse de erkek öğretmenler haftanın yorgunluğunu atmak halı saha maçları gibi etkinlikler yaparlar. Ayrıca resmi tatillerde de mutlaka çevre illerden bir yerlere gidilir ve oradaki tarihi ve kültürel yerler ziyaret edilir.
Okulda bazen iki nöbet tutabilirsiniz, ikili öğretim olduğu için sabahın köründe de gelebilirsiniz ama Batman'ın o eşsiz gündoğumunu da seyredersiniz. Öğretmenini koruyan ona değer veren onunla gülüp onunla üzülen ve hep yanında bulunan bir yapıya sahip.
Okulda yeni evlenenler ve çocuğu olanlar için mutlaka altın takılır, altının gramı 400 Tl olsa bile o çeyrek ya da yarım altın bulunur mutlaka takılır.
Öyle somurtan tiplerle dolu bir okul değil herkes (tabiki herkes değil) güler ve eğlenir, eğitim öğretimi asla aksamadan tüm bunları yaparlar. En önemlisi de asla ayrım yapılmaz, Edirneli de Batmanlı da eşittir orada öyle saçma sapan ilkel dönemlerden kalma ayrımcılık yapılmaz.
Son olarak okul ile bilinmesi gereken önemli bir şey daha var, öğrenciler sizi aşırı çok sevecekler ve ne olursa olsun ilgilerini kaybetmeyeceklerdir size karşı bu okulda çünkü onlar sevgiye de eğitime de o kadar muhtaç ki. O yüzden yüreğinde bir damla sevgi ve eğitim sevdası olan gelsin, o çocuklar o damlayı okyanusa çevirecektir bu okulda.



Gönderen: Gizli (03 Haziran 2014)

2 gün nöbet tutarsınız. Öğrencilerden bir şey beklemeyin. Öğrenciler sıkıntılıdır. Öğretmen ortamı da iyi değildir. Bütünleştirici bir idareden ziyade ayrıştıran bir idare mantığı vardır. Ama İdare her zaman arkanızdadır :) Bence gelecek olan kişiler bir değil bin hatta on bin defa düşünmelidir.



Gönderen: Gizli (20 Şubat 2011)

750 öğrencisi bulunan okulun 18i kadrolu 1i sözleşmeli 3ü sözleşmeli 22 öğretmeni ve 3 idarecisi vardır. okul bağlar bahallesinde 2 nolu sağlık ocağının yanındadır. öğrenci profili ii değildir.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK