Sığırcık Ortaokulu (ŞANLIURFA BOZOVA)

Sığırcık Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> ŞANLIURFA -> BOZOVA
Kurum Kodu742015
Hizmet Puanı20
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (09 Eylül 2015)

Eskiden gerçekten görev yapılacak yerdi. Ama şimdi düşünmek lazım. Hakkaniyet deyip hak yiyenin yeri haline gelmiş. Bence iyi araştırın derim. Köylü mükemmel harika insanlar ama idareci ...



Gönderen: BAHÇIVAN20 (25 Mayıs 2012)


SIĞIRCIK İLKÖĞRETİM OKULU'NUN İDEALİNDEKİ, İDEAL ÖĞRETMEN PROFİLİ

Öğretmenlik: Sıradan bir memurluk değildir. Sadece derse girmek, dersten çıkmakla yapılabilecek bir görev değildir.

Öğretmen, öğrenme ve öğretme duygusunu zevkle, heyecanla yaşayan, yaşatandır. İçten bir duygu ile öğrencilere ben sizin için buradayım diyebilendir.

Öğretmen, öğrencisi için her türlü zorluğa göğüs gerebilendir. İçinde bir çok beceri ve erdemi bulunduran, özel bir meslektir. Bu mesleği yapacak insanların da özel olması gerekir. Öğretmen işlerini zamanında yapandır.

Öğretmen, öğrencilerine bir baba sevgisi ile, bir anne şefkatiyle yaklaşıp, ilgilenebilendir. Sağlam karakterli kişilerin icra edebileceği bir meslektir.

Öğretmen, olumlu bir enerjiye sahip olup, bunu etrafa yansıtıp, yaşatmaktır.
Sevgidir, saygıdır. Yeni düşünceler üretebilendir. İnsanı iyiliğe, güzelliğe götüren her şeydir…



Gönderen: angel7 (25 Mart 2012)

Gökkuşağının çizdiği rotayı takip edin orada kaybolan yıldızı bulacaksınız ... Dünyaya yerdeki yıldızların ışığıyla açılan bir kapı SIĞIRCIK İLKÖĞRETİM OKULU !!!



Gönderen: Gizli (31 Ocak 2012)

sığırcık ilköğretim okulu hakkında 0414 711 50 09 ve 5375425715 nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz



Gönderen: Gizli (30 Ocak 2012)

Sığırcık İlköğretim okulu Bozova ilçesinin en iyi okullarındandır. Eğitim-Öğretim yönünde başarıdan başarıya koşmaktadır. Her sene, Anadolu fen lisesi, Anadolu Sosyal Bilgiler Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve diğer Anadolu Liselerine çok sayıda öğrenci yerleştirmektedir. Okul Asfalt yolun yanında olup hafta sonlarıda dahi olmak üzere ilçeye ve il e 20 dk aralıklarla servis gitmektedir. Okuulun bulunduğu yerde Sağlık ocağı (Doktor ve Hemşire mevcut) kasap, fırın ve market bulunmaktadır. Sığırcık İlköğretim Okulu geçen yıl Şanlıurfa ilinde TKY de 1. lik ödülünü almıştır. Öğretmenlerimizin yerleşim yönünden hiçbir sıkıntısı yoktur. Sınıfların hepsinde projeksiyon, bilgisayar ve internet bağlantıları mevcuttur. Bazı sınıflarda da kılıma vardır. Saygı, dürüstlük, kardeşlik ve güven ortamında görev yapmak isteyen öğretmenlerimize ısrarla tavsiye ediyorum. Saygılarımla... Gördüğünüzde işte bu benim aradığım okul demekten kendinizi alamayacaksınız.Bu okulda var oluş gayemiz : idarecisiyle,öğretmeni ve öğrencisi ile davranışsal ve derssel başarıyı yakalamaktır.



Gönderen: Gizli (29 Ocak 2012)

Sığırcık İlköğretim okulu Bozova ilçesinin en iyi okullarındandır. Eğitim-Öğretim yönünde başarıdan başarıya koşmaktadır. Her sene, Anadolu fen lisesi, Anadolu Sosyal Bilgiler Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve diğer Anadolu Liselerine çok sayıda öğrenci yerleştirmektedir. Okul Asfalt yolun yanında olup hafta sonlarıda dahi olmak üzere ilçeye ve il e 20 dk aralıklarla servis gitmektedir. Okuulun bulunduğu yerde Sağlık ocağı (Doktor ve Hemşire mevcut) kasap, fırın ve market bulunmaktadır. Sığırcık İlköğretim Okulu geçen yıl Şanlıurfa ilinde TKY de 1. lik ödülünü almıştır. Öğretmenlerimizin yerleşim yönünden hiçbir sıkıntısı yoktur. Sınıfların hepsinde projeksiyon, bilgisayar ve internet bağlantıları mevcuttur. Bazı sınıflarda da kılıma vardır. Saygı, dürüstlük, kardeşlik ve güven ortamında görev yapmak isteyen öğretmenlerimize ısrarla tavsiye ediyorum. Saygılarımla...



Gönderen: Gizli (26 Ocak 2012)

Okulumuz 8 yıllık temel eğitimi veren bir ilköğretim okuludur. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Fiziksel ve eğitimsel olarak öğretmeni kendisine çeken bir yapıya sahiptir. Çevresindeki okullara örnek ve önder olma çabasındadır. Bu okulla geldiğinizde hiç yabancılık çekmeyecek,kendinizi, evinizde gibi hiss edeceksiniz. 2 idareci, 12 öğretmen, 324 öğrencisi ile eğitim ve öğretimi en iyi bir şekilde vermek için buradayız. Siz okulumuzu tercih edin,bizde sizlere iyi hizmetler sunmak için kolları sıvıyalım.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK