Silifke Taşucu Turaç Anaokulu (MERSİN SİLİFKE)

Silifke Taşucu Turaç Anaokulu

TÜM OKULLAR -> MERSİN -> SİLİFKE
Kurum Kodu966826
Hizmet Puanı11
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı2
Zorunlu Ç. Süresi?
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (17 Aralık 2011)

Okulumuz Silifke Taşucu Beldesi Mansuriye Mahallesi 46. Sokakta bulunmaktadır.Çevresinde Toki toplu konutları ve Taşucu Meslek Yüksek Okulu vardır. 2007 -2008 yılında hizmete açılan, 10 dönümlük araziye sahip olan tek katlı okulumuzda bir müdür odası, dört sınıf, bir mutfak, lavabolar ve salon mevcuttur.

Bir müdür, iki öğretmen, bir yardımcı personel, bir hizmetli kadrosuna sahiptir. Okulumuzun öğrenci potansiyelini yakın çevreden gelen öğrenciler oluşturmaktadır. Öğrencilerin kahvaltı ve yemek ihtiyaçları yemek firması tarafından karşılanmaktadır. Okulumuzda kat kaloriferi ve klima öğrencilerimizin kullanabileceği bilgisayar,televizyon ve VCD player mevcuttur. Bahçemizde çimlendirilmiş parklar, kum havuzu ,deney uygulama bahçesi mevcut olup ağaçlandırma çalışmalarımız devam etmektedir.

Okulumuzda tam ve yarım gün eğitim verilmektedir.

Yaş gruplarımıza bilgisayar, halk oyunları, modern dans, müzik, satranç gibi beceri geliştirme programları kendi öğretmenlerimiz ve veliler tarafından ek olarak uygulanmaktadır.

Oynayarak, eğlenerek, gezerek öğrenen öğrenciler,altı yaş sonunda okulumuzun eğitimini bitirerek ilköğretime başlamaktadırlar.

Okulumuz 36-72 ay arasındaki çocuklara eğitim vermektedir.

Adresi: Mansuriye mah.46.sok.No:12 TAŞUCU/SİLİFKE
Telefon: 032474158
Web Adresi: http://turacanaokulu.meb.k.12.tr
e-posta: 966826@meb.k.12.tr
Öğrenci Sayısı: 42

İlçeye Ulaşım İmkanları :Her 15 dk. Dolmuş seferleri ile ulaşım sağlanmaktadır.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK