Sınıf Öğretmenleri Otantik Öğrenme İle Yenilikçi Öğrenme Ortamları Hazırlıyor

Değerli Öğretmenler,  

 
Sınıf Öğretmenleri Otantik Öğrenme İle Yenilikçi Öğrenme Ortamları Hazırlıyor” başlıklı projemizin TÜBİTAK 4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında kabul edildiğini sizlerle paylaşmak isteriz.  
 
Projemizin amacı sizlere, öğrencilerinizin “Peki ama bu bilgi gerçek hayatta bizim ne işimize yarayacak?” sorusunu sormalarını ortadan kaldıracak otantik öğrenme ile yenilikçi öğrenme ortamları tasarlama, özgün öğretim materyalleri geliştirme ve uygulama ile otantik değerlendirme yapabilme becerisini kazandırmaktır. Bu süreçte sizlerin de aktif rol almanızı sağlayarak etkileşimli etkinlikler planladık.  
 
Sizleri 01-08 Eylül 2018 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilecek projemizde görmekten mutluluk duyacağız.  
 
Saygılarımızla.
 

 Projeye MEB’e bağlı okullarda kadrolu sınıf öğretmeni olarak görev yapan 24 sınıf öğretmeninin katılması planlanmaktadır. Katılımcılar seçilirken İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması’nın 1. düzeyinde yer alan her bölgeden sınıf öğretmeninin olması hedeflenmektedir

 
  • Aktif Haberler
  • mgulsen
    23 Haziran 2018 14:04
    0 0
    Bu haberle doğrudan ilgisi yok ama kendimizi yenilemek için okuyabileceğimiz kitaplar, abone olabileceğimiz dergiler neler olabilir ?35 yıllık öğretmenim öğrencilere daha fazla yararlı olmak için devamlı araştırıyoruz okuyoruz fakat bu konuda değişik fikirleri olanlar yazarlarsa sevinirim. Saygılarımla.
  • gnrselanik
    13 Haziran 2018 16:55
    2 0
    "İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması’nın 1. düzeyinde yer alan her bölgeden sınıf öğretmeninin olması"
    bu şartı anlayamadım. Bir açıklama lütfen... Teşekkürler
  • mehmetalibozlu
    13 Haziran 2018 08:59
    0 0
    Çocuğun yüreğine dokunun
  • nurcan21_
    12 Haziran 2018 23:45
    5 0
    Guzel bir proje ama keske katilim sayisi binlerde olsaydi
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK