|
|
salihakyildiz
Aktif Üye
 
Mesaj Sayısı: 50
|
16 Oca 2009 18:22:05
Teşekkür: 4
|
|
|
|
alacağımız önlemler arasında 2.dönemden itibaren verilen ekstra bir kurs falan varmıdır? bilgisi olan arkadasım varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferder
Üye

Mesaj Sayısı: 21
|
16 Oca 2009 22:18:29
Teşekkür: 1
|
|
|
|
bakınız yönetmeliğin ilgili maddesine göre gerekirse ilköğretim müfettişlerindende bilgi alabilirsiniz tutmanız ve yapmanız gerekenler bir seviyesini belirleyin 1-2-3 te sınav yok onuda hatırlatıyım birinci sınıfta hangi seste yada hangi sesleri bilmiyor idare veya bir öğrt. arkadasla tutanak altına alıp neler yaptığınızı belirteceğiniz bir tutanak ve veliyle bir görüşme tutanağı onun evde yapabileceği evödevleri ve diğer çalışmaları belgelendireceksiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asunar
Tecrübeli Üye
   
Mesaj Sayısı: 94
|
16 Oca 2009 23:59:35
Teşekkür: 66

|
|
|
Öğrenci gerekiyorsa bırakılmalı. Ben 8 yıldır çalışıyorum ve üç defa birinci sınıf okuttum ve sınıfta bıraktım. Bıraktığım öğrencilerden 1 yıl sonra çok başarlı olanlarda oldu, tabi bunun yanında başarısızlarda oldu. Bu yılda 1. sınıf okutuyorum ve şimdiden kalacak 3 tane öğrencim var. Sınıfımda geçen yıldan kalan öğrenciler var ve şimdilik durumları iyi. Sözün kısası gerekli ise bırakılmalı.
Hocam kusura bakmayın ama şimdiden kalacak üç öğrenci var demenin mantığı nedir? Pedagojik bir temeli var mıdır? İkinci dönem çocukları okutmayıp dışarıda gezdirecek misiniz? Kısacası önümüzde kalan 90 günlük okul zamanında neler olacağını nasıl biliyorsunuz? Pek anlamadım. Saygılar
|
|
------------------------------------------------
Ne bildiğin değil, karşındakine ne kadar anlatabildiğin önemlidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe AYKAÇ GÜL
Yeni Üye
Mesaj Sayısı: 1
|
11 Mar 2009 20:48:25
Teşekkür: 0
|
|
|
|
Ben 1. sınıfta öğrenci bıraktım ve yararlı olduğunu gördüm.Şimdi 2.sınıf okutuyorum.Bİr öğrencim sınıf düzeyinin çok çok altında zor okuyor 4 işlemi bir basamaklılarla bile yapamıyor.Bırakmak istiyorum ama gerekli olan evrakları vb. bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esonur
Üye

Mesaj Sayısı: 11
|
11 Mar 2009 22:02:52
Teşekkür: 1
|
|
|
|
normalde sınıfımdan 5 kişiyi bırakırım.ama bu 5 kişiden 3 tanesinin az-çok çabası var.gösterdiği çabadan dolayı bırakmam.zaten idarede izin vermez:)
ama o geriye kalan 2 öğrenciyi bırakacam,kesin.çocukların yaptığı en ufak bir şey yok.defter kitap gelmez,ödev desen bilmez,arkadaşlarını rahatsız eder,devamsızlık yapar sınıfa örnek olur,sınavlardan daha 45 alamamışlar...soruyorum şimdi deneyimli hocalarıma.ne yapayım ben,bırakmassam eğer seney daha da sapıtacaklar.eğer ki bırakırsam az-çok aklı başına gelir,biraz daha ciddiyetli davranırlar,diye düşünüyorum.haklımıyım yoksa sınıfı geçmeye devam etsinler mi? bu arada sınıfım 4.sınıf.
|
|
|
|
|
|
|
|
|