Tek Öğretmenli B. S. Senebaşı Zümre Toplantı Tutanağı

Açıklama:
Tek öğretmenli 4 sınıf biradara birleştirilmiş sınılı okullar için senebaşı zümre öğretmenler toplatısı tutanağı ve alınan kararlar tutanağı

şablonu alıntıdır. içerik 2012 itibariyle mevcut uygulamalara güncellenmiştir.
Tek Öğretmenli B. S. Senebaşı Zümre Toplantı Tutanağı dosyası, Birleştirilmiş Sınıf 1. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları bölümünde bulunmaktadır. Tek Öğretmenli B. S. Senebaşı Zümre Toplantı Tutanağı Eğitimhane, Tek Öğretmenli B. S. Senebaşı Zümre Toplantı Tutanağı indir.
Bölüm:
Birleştirilmiş Sınıf 1. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları
Gönderen:
mcan60
Tarih:
01 Ekim 2012
Boyut:
0.049 Mb
İndirme:
2.888
Teşekkür:
23

Teşekkür Et

Rapor Et
  • mstf58 04 Ekim 2012
    hocam saolasın allah razı olsun çok işime yaradı
  • sema12 03 Ekim 2012
    hocam gercekten bazı insanları anlamıyorum .teşekkür edeceklerine kızıyorlar
  • mcan60 02 Ekim 2012
    tuhaf ve gereksiz bir durum olduğunu biliyorum ama keyfimden yapmıyorum. eskiden gereksiz bulup yapmıyordum ama iki yıldır yapıyorum. her teftişte soruyorlar. her seferinde aynı açıklama ve tartışmaları yapmaktansa çıkarıyorum üç-beş sayfa. soran olursa "işte burada" diyorum. yani nedir ki bu kadar mecaz dolu sorular sorabiliyorsunuz... yok neyi ortaklaştıracaksın, yok bi de bana anlat..

    esasen ben buraya "de"nin ne zaman ayrı, ne zaman birleşik yazılacağını anlatan bir çalışma kağıdı eklesem daha iyi olur sanıyorum. çünkü ona daha çok ihtiyacınız var gibi görünüyor.
  • akbtv 02 Ekim 2012
    öğretmenlerim zümre birden fazla sınıf olan okullarda ortaklaşmak için yapılır. tek sınıflı okulda neyi ortaklaştıracaksınız?
  • turanka 01 Ekim 2012
    değerli öğretmenim tek öğretmenli nasıl zümre yapıyorsun?Bide bana anlatsana...

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK