Topuzarpa İlkokulu (VAN MURADİYE)

Topuzarpa İlkokulu

TÜM OKULLAR -> VAN -> MURADİYE
Kurum Kodu742782
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Öğretmen Sayısı4
Öğrenci Sayısı90
Telefon
Güncelleme Tarihi18 Temmuz 2018
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (18 Temmuz 2018)

Okulumuz ikili eğitim yapan bir ilkokuldur. Köyde iki tane okul var. Diğeri topuzarpa milli egemenlik ilkokulu. Bu sene bu iki okul için yeni bir bina yapıldı oraya geçeceğiz,tam gün eğitime de geçmiş olacağız böylelikle. Yeni okulumuz 8 derslikli,kaloriferli olacak. İngilizce öğretmeni bulunan tek köy okuluyuz. İlçeden geliş gidiş yapar öğretmen arkadaşlar. İlçede ev bulma konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Kaloriferli sistem binaların hepsi. Bu sene doğal gaz da geldi. Şuanda okulda birisi müdür vekili olmak üzere 3 sınıf öğretmeni,bir anasınıfı,bir de ingilizce öğretmeni vardır. Okulumuzda öğretmen ihtiyacımız bulunmaktadır. Köy halkı iyidir. Terör sıkıntısı yoktur. Korkmadan yazabilirsiniz. Benim ilçede 5.senem olacak. Tercih edeceklere kolaylıklar dilerim.



Gönderen: Gizli (25 Kasım 2012)

1989-2004 yılları arasında bu köyde eşimle çalıştık.Çok güzel günlerimiz geçti. Şimdi orada çalışan arkadaşlara selamlarımı iletirim.



Gönderen: Gizli (04 Temmuz 2011)

2003 yılında çalışmıştım topuzarpada.şartlar çok değişmiş emeği geçen herkese teşekkürler..



Gönderen: Gizli (29 Haziran 2011)

artık okulumuzda birleştirilmiş sınıf olmayıp 5 tane sınıf öğretmeni olacaktır



Gönderen: fatihnsr (13 Mayıs 2011)

Topuzarpa İlköğretim Okulu



Gönderen: Gizli (12 Mayıs 2011)

Okulumuz 4 sınıf öğretmeni ve 2 anasınıfı öğretmeni olmak üzere 6 öğretmenlidir.Seneye 1 sınıf öğretmeni daha alarak birleştirilmiş sınıfımızı ayıracağız.Öğrenci sayımız ise her sınıfta en fazla 25 olmak üzere toplam 152 dir.Köyümüz ilçe merkezine 15 km dir ve tüm öğretmenlerimiz geliş-gidiş yapmaktadır.Köyümüzde eğitime önem verilmektedir.Başarının 3 ayağı olan öğretmen-öğrenci-veli işbirliği sağlanmış ve çevre köy okullarına örnek olunmuştur.
Başarımızın sırrı 3 yıllık bir süreç içerisinde FEDAKARLIK VE ÇOK ÇALIŞMAKTIR.
Bunu birleştirilmiş sınıf olmasına rağmen ilçe köy okulları arasında yapılan bilgi yarışmasında daha iyi durumdaki okulları(müstakil sınıflı ve 7-8 öğretmenli) eleyerek finale yükselmesi ve finalde 20 soru sonucunda birinciliği paylaşıp 1 yedek soruyla birinciliği kaybedip ikinci olması göstermektedir.Tabi bu sadece örneklerden bir tanesidir.
Ben Fatih ENSER Okul Müdürü olarak şu anda beraber çalıştığımız Şule MANAV-Sema MUTLU-Fatma KARABULUT-Ayşegül AKBAŞ-Sema TUNA öğretmenlerime ve geçmişte beraber çalıştığımız Nuray ÇORAK-Birgül TUNÇ-Meliha ÇELİK-Nesihat KOYUNCU-Eşref GÜNDÜZ-Erhan YILDIZ-Ercan YAVUZER-Veysi KIZILKAYA-Derya YAVRUÖZTÜRK öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.
Bu bilgiler ışığında umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.Artık tercih size kalmış...



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK