Türkiye MOS Şampiyonası

Konsept

Certiport tarafından ve Microsoft ile işbirliği ile gerçekleştirilen Microsoft Office Uzmanlık Dünya Şampiyonası, öğrencilerin Microsoft Office Word, Excel ve PowerPoint (2016) becerilerini test eden evrensel bir yarışmadır. En iyi öğrenciler Dünya Şampiyonasında kendi ülkelerini temsil etmeye davet edilir. Türkiye Ulusal MOS Şampiyonası, Tablet Akademi MENA aracılığıyla Türk öğrenciler için düzenlenen, Microsoft Office Uzmanlık Dünya şampiyonasının resmi Türkiye etabıdır.

Yarışma

Türkiye Ulusal MOS Şampiyonası, Dünya Şampiyonası'nda temsilciler seçmek için, ülkenin dört bir yanından gelen Türk öğrencilere dostane bir rekabet ortamında ev sahipliği yapıyor. Yarışmaya katılan öğrenciler, kazananları açıklamak için yerel yarışmalar düzenleyecek olan Akademik Kurumları tarafından aday gösterilir. Microsoft Office Word, Excel ve PowerPoint'te en yüksek puanı alan öğrenciler yarışma birincisi olarak kabul edilir, puanlarda beraberlik olması durumunda, daha kısa sürede başarılı olan öğrenci kazanır.

13-22 yaş arası öğrencilerin Microsoft Office Word, Excel ve PowerPoint 2016 becerilerini test eden Microsoft Office Uzmanlık Dünya Şampiyonası'na sizin de öğrencileriniz katılsın, New York'ta okulunuzu ve ülkemizi temsil etme şansı kazansın!

Daha birçok ödül, detaylı bilgi ve katılım 

Başvurmak için tıklayınız >

  • 0 0
  • 20 Ocak 2019 11:57 2.482
  • volkankaz
  • Aktif Haberler
  • serdaraydın
    21 Ocak 2019 00:43
    1 0
    Amerikalılar, kendi programlarını yaymak için bol sıfırlı rakamları yaymaktan vaz geçmeyecekler. Sonuç; yeni bir beyin göçü...
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK