Şehit İlker Aydın Ortaokulu (ANKARA YENİMAHALLE)

Şehit İlker Aydın Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> ANKARA -> YENİMAHALLE
Kurum Kodu711452
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Öğretmen Sayısı0
Öğrenci Sayısı0
Telefon0 312 346 35 28
Web Sitesihttp://sehitilkeraydinortaokulu.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/06/25/711452/okulumuz_hakkinda.html?CHK=
Güncelleme Tarihi22 Şubat 2017
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: S.OZKAN (21 Ağustos 2011)

Yeşilevler İlköğretim Okulu
OKUL KODU 288908
OKUL MÜDÜRÜ YUSUF YÜKSEL
TELEFON 3123463528
FAKS 3123363793
E-POSTA 288908@meb.k12.tr
WEB ADRESİ http://www.yesilevler.k12.tr/
ADRES KARŞIYAKA 506.CAD.NO:13 YENİMAHALLE ANKARA
VİZYON
Vizyon; ne olmak istediğimizdir. Vizyon; ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon; yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir.
MİSYON
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Farkındayız ki... Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz. İnanıyoruz ki... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki... Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki... Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki... Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki... Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. İnanıyoruz ki... İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. İnanıyoruz ki... Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz. Değişim, mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder.
BAŞARILARIMIZ
2009/2010 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız 1. Şiir Okuma Yarışması Ankara Birinciliği "Beyza Gül YILDIZ" isimli öğrencimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 19 Mayıs Stadyumunda yapılacak olan devlet töreninde "Atatürk'e Mektup" adlı şiiri okuyacaktır. 2. Pop Müzik dalında Yenimahalle birinciliği "Sultan ÇİNKAYA" 3. Halk Müzik dalında Yenimahalle İkinciliği "Furkan DEMİROK" 4. "Öğretmen Olmak İsityorum" konulu kompozisyon yazma yarışması Ankara birinciliği "Gizem Nur ÖZTÜRK" 5. "Çanakkale Savaşlarının 95 Yıldönümü" ile ilgili şiir yazma yarışması Yenimahalle birinciliği "Berke ALTUNBULAK" 6. "Çanakkale Savaşlarının 95 Yıldönümü" ile ilgili kompozisyon yazma yarışması Yenimahalle üçüncülüğü "Berke ALTUNBULAK" 7. "Çanakkale Savaşlarının 95 Yıldönümü" ile ilgili kompozisyon yazma yarışması Yenimahalle ikinciliği "Gizem Nur ÖZTÜRK"
PERSONEL BİLGİLERİ
MÜDÜR YARDIMCISI 4
ÖĞRETMEN 103
MEMUR 0
YARDIMCI HİZMETLER 2
ŞUBE ve ÖĞRENCİ BİLGİLERİ
ŞUBE SAYISI 68
ÖĞRENCİ SAYISI 1555
BİNA BİLGİLERİ
DERSLİK SAYISI 33
ATÖLYE-İŞLİK SAYISI 2
FEN LABORATUARI 2
BT(BİLGİSAYAR) SINIFI 3
KONFERANS SALONU 0
SPOR SALONU 0
YEMEKHANE 0
MİSAFİRHANE 0
LOJMAN BİLGİLERİ
LOJMAN ADETİ 0
LOJMAN BİLGİSİ 0
İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK
KIZILAY'DAN ULAŞIM METRO HASTANE DURAĞI ŞENTEPE HATTI OTOBÜS RİNGİ
ULUS'TAN ULAŞIM KARŞIYAKA VE YAHYALAR DOLMUŞLARI
YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
400YTL



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK