Yumurtatepe İlkokulu (BİTLİS TATVAN)

Yumurtatepe İlkokulu

TÜM OKULLAR -> BİTLİS -> TATVAN
Kurum Kodu887470
Hizmet Puanı26
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi4
Öğretmen Sayısı3
Öğrenci Sayısı60
Telefon
Yumurtatepe Köyü
Güncelleme Tarihi24 Ekim 2013
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (24 Ekim 2013)

Okul üç binadan oluşmakta. İlki yaklaşık 30-40 senelik içinde tek derslik ve iki tane küçük (idarenin kullandığı ve arşiv olarak kullanılan olmak üzere) oda bulunmakta. Diğer bina 3 sene önce yapılmış içinde iki derslik (biri ana sınıfı), küçük bir öğretmenler odası ve iki tuvalet bulunmakta. Bir de lojman var ama çok eski içi kötü olduğu için depo gibi kullanılmakta. Şu an okulda 2 kadrolu sınıf öğretmeni ve bir ücretli anasınıfı öğretmeni görev yapıyor. Ana sınıfıyla birlikte okulda toplam 60 öğrenci vardır.



Gönderen: ebruli07 (14 Ocak 2012)

ek derslik yapılarak normal öğretime geçiş yapıldı..3 öğretmen olarak eğitim devam ediyo.okul sobalı ve tüm sınıflarda halı döşendi.1-2-3 bs ve 4-5 bs.bu yıl 66 öğrencimiz var.okul şartları eskiye göre daha ii durumda.ama gidiş geliş sorunu devam ediyo ve lojman çok kötü durumda.



Gönderen: Gizli (12 Temmuz 2011)

2 öğretmenli tek derslikli küçük bi okul.ikili öğretim yapılıyo. gidiş geliş sorunu var.okulun servisi yok.oraya giden öğretmenin mutlaka arabası olmalı ya da köyde kalmalı. sobalı bi okul.48 öğrencimiz var.anasınıfı öğretmenimizde gelirse 60ı geçik öğrencimiz olacak.eşyalı bir lojmanı var güya ama kullanılabilr pek bi hali yok.rutubetten içine zor giriliyo.daha önceki senelerde lojman anasınıfı olarak kullanılmış.ek derslik yapılacağı söyleniyo ama ne zaman faaliyete geçer bilemiyorum.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK