1. Sınıf Bebeklikten Yaşlılığa Oyun Müziği

Açıklama:
BEBEKLİKTEN YAŞLILIĞA HAYAT GEÇİŞİ OYUNU
Bebeklik, ilk çocukluk( e- BEBEĞİM EEEE şarkısı kostümü ise, atlet ve şort şortun üzerine bebek bezi bağlayıp ağzına emzik önüne bebek önlüğü başına bebek şapkası müzik eşliğinde emekleyerek sahneye çıkar popo sallayarak gezer ve sahneden çıkar)

Okul çağı (belirlenen şarkı eşliğinde elinde top ve lolipop şeker şort ve tişört topla oynayarak sahneye çıkar seyirciye doğru şekeri yalar ve sahneden çıkar)

Üniversite (onuncu yıl marşı kep ve cüppe ben kağıttan kep siyah kumaştan cüppe yaparak ucuza getirilebilir eline de kırmızı kurdeleyle bağlanmış diploma sahneye çıkar kepini havaya atar ve sahneden çıkar)

Askerlik (o şimdi asker şarkısı ile asker forması ile sahnede asker yürüyüşüyle gezer)

Meslek (seçtiğiniz mesleğe uygun güncel bir şarkı)
Evlilik (bizimkisi bir aşk hikayesi ya da belirlenen bir şarkı ( Kutsi – benimle evlenir misin olabilir ) damat ve gelin olarak çıkar damat gül verir geline kısa bir dans ettikten sonra sahneden çıkar)

Hamilelik (melek şarkısı ile hamilelik kıyafeti elinde dondurma elma ile sahneye çıkar hamile gibi gezinir, karnına koyulacak yuvarlak yastığı kurdela ile bağlanabilir)

1. Sınıf Bebeklikten Yaşlılığa Oyun Müziği dosyası, 1. Sınıf Genel Dosyalar bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıf Bebeklikten Yaşlılığa Oyun Müziği Eğitimhane, 1. Sınıf Bebeklikten Yaşlılığa Oyun Müziği indir.
Bölüm:
1. Sınıf Genel Dosyalar
Gönderen:
sebocan
Tarih:
17 Şubat 2012
Boyut:
5.793 Mb
İndirme:
4.890
Teşekkür:
45

Teşekkür Et

Rapor Et
  • bayneden 20 Şubat 2012
    teşekkürler dostlar...
  • aslankoç 19 Şubat 2012
    çok yaratıcıve hoş olmuş
  • yağızyucel 18 Şubat 2012
    Çok hoş bir oyun öğretmenim emeğinize sağlık, teşekkürler...

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK