1. sınıf öğrencilerini geçici şubeye kayıt ederken 20 öğrenciyi yanlışlıkla 1/A sınıfına kaydettim sınıf değişikliği de yapamıyorum kayıt da silemiyorum. Önerisi olan var mı ilçe mem'e sordum bilmiyoruz dediler.
Mamisan 05 Ağustos 2024 22:57
Okulunuzda kaç tane 1. Sınıf şubesi var? Sene sonunda 1. sınıf şubeleri siliniyor. İlçe meme resmi yazı ile bildirip şube açmalarını istemelisiniz. İdareciliği bırakalı iki sene olacak. Önceden öyleydi. Deneyebilirsiniz.
sadmac - 06 Ağustos 2024 15:33 Bakanlık bu yıl 1. sınıfları kura ile yerleştirecek. Bu kura için "1. Sınıf / Geçici Şube" adında bir şube açıldı. Kesin kayıtları o şubeye yaptık oradan dağıtım yapılacak. Ancak 20 öğrenciyi yanlışlıkla 1/A sınıfına kaydettik. Onları geçici şubeye almanın bir yolu var mıdır diye merak ediyoruz.
wesser 05 Ağustos 2024 13:32
Öğrenci işlemlerinden öğrenciyi bulunuz. Öğrenci bilgileri ekranından Öğrenci Ders ve Sınıf Bilgilerini değiştirebilirsiniz.
sadmac - 05 Ağustos 2024 14:37 Cevap için teşekkürler. Ancak sınıf değişikliğinde sadece aktif şubeler görünüyor "1 / Geçici Şube" görünmüyor.