18 Mart Etkinlikleri Web Sitesi

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Alan Yönetimi ve Tanıtım Grup Başkalığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü törenleri kapsamında web sitesi hazırladı.

Başkanlıkça yapılan açıklama: ''Milli birlik ve beraberliğimizin sembolü olan Çanakkale Ruhu'nun yaşatılması, gelişmesine katkı sağlanması ve zafer duygusunun ülke geneline yansıtılması amacıyla 2022 yılı 18 Mart Çanakkale Zaferi konsept hazırlıkları başlatılmıştır. Başkanlığımız tarafından hazırlıkları başlatılan ve Mart ayının ilk haftası güncellenerek hizmete açılacak olan web sitesi üzerinden 18 www.18martetkinlikleri.com  Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri" ile ilgili kamu spot filmi, afiş, billboard ve tüm konsept tasarımlarına erişim sağlanabilecektir.

Bu kapsamda Çanakkale Savaşları'nın dönüm noktası olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü münasebetiyle Mehmetçiğin hatırasının, inancının, cesaretinin, azminin, manevi mirasının, milli birlik ve beraberliğimizin harcı olan Çanakkale Zaferini kazandıran bu yüksek ruhun kuşaktan kuşağa yaşatılması adına, yurt genelindeki anma törenlerinde intizam, bilgi, belge, tasarım ve görsel birliğin sağlanması amacıyla; kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleri arasında koordinasyonun gerçekleştirilmesi, kurumumuzdan 18 Mart haftası talep edilen materyallerin erişimine kolaylık sağlanması, planlanan bu etkinliklerde bilgi ve tasarım kirliliği yaşanmaması amacıyla Tarihî Alan Başkanlığımız tarafından hazırlanan ve anma törenlerinde kullanılacak görsel, işitsel ve kurumsal materyaller www.18martetkinlikleri.com  internet adresinden temin edilebilecektir.''

İlgili siteye aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

18martetkinlikleri.com

  • Aktif Haberler
  • halisane42
    16 Mart 2022 21:25
    5 1
    Tamam bu tür sitelerin hazırlanmasını küçümsemiyorum ancak asıl sorun öğrencileri bu alana yöneltmek, ilgilerini çekmek, vatan/millet/ecdat/mukaddesat ruhunu vermek!!?

    Yoksa bunca yapılan emek buhar olur uçar, ha tribünlere oynamak için iyi bir malzeme olarak kalır sadece!!?
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK