19 Milyon Öğrencinin Karne Heyecanı: İyi Tatiller Çocuklar

2022-2023 yarıyıl tatili başladı, 19 milyondan fazla öğrenci karne aldı. Öğrenciler karne ve tatile başlamanın coşkusunu okul bahçelerinde düzenlenen törenlerle yaşadı. Karnesini alan öğrencilerden bazıları aldıkları iyi notlar ve takdir belgesiyle tatile mutlu başlarken, bazılarında buruk bir sevinç vardı.

Beyazıt Şenbük - İstanbul’da ilk ve orta öğretim sınıflarının yer aldığı 1300 öğrencili Eyüpsultan Mimar Sinan Ortaokulu’nda öğrenciler karne töreninde tatil öncesi son kez bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şiir dinletisi vardı. Öğretmen Büşra Karaçavuş’un öğrencileri okul arkadaşlarına bir dans gösterisi yaptı. Ardından sınıflara giren öğrenciler karnelerini aldı. Karneler verilirken veliler de çocuklarının yanlarındaydı.

ARA TATİLDE İLK KEZ ‘KIŞ OKULLARI’

Yaz okullarının ardından bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinde de MEB tarafından “bilim”, “sanat”, “matematik” ve “İngilizce” olmak üzere 4 alanda, eğlenceli ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarını içeren ücretsiz kurslar verilecek.

Haberin devamı için tıklayınız...

 

  • 1 11
  • 20 Ocak 2023 14:21 2.401
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK