2. Sınıf Pano Ve Ünite Köşesi Zıt Anlamlı Sözcükler Programı

Açıklama:
1-Excelde yapmış olduğum bir programdır.
2-Bunu yapmamdaki amacım pano ve ünite köşelerine asmak için binbir eziyetle hazirladığımız etkinlikleri daha kolay ve basit bir şekilde hazırlamaktır. Kısacası çok uğraşmayacğız. Biz açılır kutudan kelimeleri seçeceğiz. O bize zıt anlamlılarını görsellerin içine yazacak. Tabi biz bu dediğim işi çok kısa bir zamanda yapmış olacağız.
3- Kelimeleri içine otomatik olarak yazmak için 11 adet görsel oluşturdum.
4-Peki bu programı nasıl kullanacağız?
İlk yapacağımız iş “RESMİ DEĞİŞTİR” yazısının altında 11 tane sıralı buton var. Biz beğendiğimiz bir resmi beğenip açılır kutulardan kelimelerimizi seçmek olacaktır.
Her sayfa 4 eşanlamlı kelimeyi yazacağımız görselden oluşmaktadır.4 açılır kutuya 4 kelime denk gelecektir. Zaten bir defa kullandığınız zaman göreceksinizdir. Resimleri değiştirdiğimizde hangi sayfada olduğumuzu bilmek için o sayfanın rakamı “KOYU MAVİ RENKTE “olacaktır.
5-Yazıcı ve çıktı ayarları yapılmıştır.
6-Bu uğraştığım programlar için bir gülen yüzü,bir teşekkürü esirgemeyin.Beni mutlu edersiniz…
7-Umarım faydalı olur… Güle güle kullanın
2. Sınıf Pano Ve Ünite Köşesi Zıt Anlamlı Sözcükler Programı dosyası, 2. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 2. Sınıf Pano Ve Ünite Köşesi Zıt Anlamlı Sözcükler Programı Eğitimhane, 2. Sınıf Pano Ve Ünite Köşesi Zıt Anlamlı Sözcükler Programı indir.
Bölüm:
2. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
yaar23
Tarih:
03 Ocak 2015
Boyut:
0.357 Mb
İndirme:
1.869
Teşekkür:
83

Teşekkür Et

Rapor Et
  • MİDDİD 04 Ocak 2015
    Hocam çok orjinal çalışmalarınız var.Elinize emeğinize sağlık

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK