2. Sınıf Türkçe Projeksiyon İçin Eş Sesli Kelimeler Programı

Açıklama:
1-Excelde yapmış olduğum bir çalışmadır. Eğitim sürecinin her aşamasında kullanabileceğimiz bir uygulama olup internete gereksinim duyulmamaktadır.
2-Yapma amacım eş sesli kelimeleri ezberden çok oyuna dönüştürerek çocukları yapılan etkinliklere katılmasını sağlamaktır.
3-Arkadaşlar arayacağımız eş sesli kelimeyi girdikten sonra”ENTER” tuşuna basıyoruz.Bize girdiğimiz eşsesli kelimenin anlamını veriyor. Eğer girdiğimiz kelime programda kayıtlı değilse “ARANAN KAYIT BULUNAMADI” diyecektir.
NOT: Eş sesli kelimelerin büyük çoğunluğunu kaydettim. Hatalı kelimeler varsa ya da unuttuklarım varsa doküman veya günlük bölümünden iletirseniz belli bir sayıya ulaştığında tekrar güncelleriz.
4-Eş sesli kelimeleri arattığımızda o kelimelerin anlamlarıyla birlikte ; o kelimelere ait örnek cümlelerde beraberinde gelecektir.
5-Eş seslisini arayacağınız kelimeyi büyük harf ya da küçük harfle aratabilirsiniz.
6-Eş seslisini arayacağımız kutucuğun içine yazıp “ENTER” tuşuna basıyoruz.
7-Özellikle projeksiyonu olan arkadaşların sınıf içinde faydalanabileceğine inandığım bir çalışmadır. Umarım işinize yarar.
8-Güle güle kullanın…
2. Sınıf Türkçe Projeksiyon İçin Eş Sesli Kelimeler Programı dosyası, 2. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 2. Sınıf Türkçe Projeksiyon İçin Eş Sesli Kelimeler Programı Eğitimhane, 2. Sınıf Türkçe Projeksiyon İçin Eş Sesli Kelimeler Programı indir.
Bölüm:
2. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
yaar23
Tarih:
03 Ocak 2015
Boyut:
0.023 Mb
İndirme:
1.033
Teşekkür:
29

Teşekkür Et

Rapor Et

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK