2. Snıf İngilizce Pano Ve Ünite Köşeleri İçin 0-10 Sayılar Programı

Açıklama:
1-Excelde yapmış olduğum bir programdır.
2-Bunu yapmamdaki amacım pano ve ünite köşelerine asmak için binbir eziyetle hazirladığımız etkinlikleri daha kolay ve basit bir şekilde hazırlamaktır. Kısacası çok uğraşmayacğız. Biz açılır kutudan 0-10 arası sayıları seçeceğiz. O bize İngilizce karşılıklarını görsellerin içine yazacak. Tabi biz bu dediğim işi çok kısa bir zamanda yapmış olacağız.
3- Sayıları içine otomatik olarak yazmak için 13 adet görsel oluşturdum.
4-Peki bu programı nasıl kullanacağız?
İlk yapacağımız iş “RESMİ DEĞİŞTİR” yazısının altında 13 tane sıralı buton var. Biz beğendiğimiz bir resmi beğenip açılır kutulardan sayılarımızı seçmek olacaktır.
Her sayfa 2 ingilizce sayısı yazacağımız görselden oluşmaktadır.2 açılır kutuya 2 sayı denk gelecektir. Zaten bir defa kullandığınız zaman göreceksinizdir. Resimleri değiştirdiğimizde hangi sayfada olduğumuzu bilmek için o sayfanın rakamı “KOYU MAVİ RENKTE “yanacaktır.
5-Yazıcı ve çıktı ayarları yapılmıştır.
6-Bu uğraştığım programlar için bir gülen yüzü,bir teşekkürü esirgemeyin.Beni mutlu edersiniz…
7-Umarım faydalı olur… Güle güle kullanın
2. Snıf İngilizce Pano Ve Ünite Köşeleri İçin 0-10 Sayılar Programı dosyası, 2. Sınıf İngilizce Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 2. Snıf İngilizce Pano Ve Ünite Köşeleri İçin 0-10 Sayılar Programı Eğitimhane, 2. Snıf İngilizce Pano Ve Ünite Köşeleri İçin 0-10 Sayılar Programı indir.
Bölüm:
2. Sınıf İngilizce Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
yaar23
Tarih:
08 Ocak 2015
Boyut:
0.38 Mb
İndirme:
1.841
Teşekkür:
26

Teşekkür Et

Rapor Et

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK