2010 Zorunlu Hizmet Muafiyetinden Sonra Yaşanan Hizmet Puanı Sorunu İçin Açılmış Bir Dava Var Mıdır?

züleyha11
07 Temmuz 2018 13:11

2010 yılı zorunlu hizmet muafiyet kararından önce atananlar aynı okulda aynı süreyi geçirdikleri meslektaşlarından daha düşük hizmet puanı almaktadır.Bu konuda bireysel ya da sendikal olarak açılmış bir idari dava var mıdır?

güntülü42
07 Temmuz 2018 22:32

16 yıllık sınıf öğretmeniyim, atandım atanalı çalıştığım tüm okullar zorunlu hizmet bölgesindeydi. Son çalıştığım yere zorunlu hizmetimi tamamlayıp geldim. İlk defa burada başlayan ve zorunlu hizmetini tamamlayan arkadaşlarla aynı koşullarda çalışıyor olmamıza rağmen ize ek hizmet puanı verilmiyor.

ganiCan58
07 Temmuz 2018 20:46

Müsteşar yardımcısı geldi ilçeye. Bunun haksızlık olduğunu dile getirdik. Yapacak birşey yok dedi. ben

balamirkan
07 Temmuz 2018 22:11

Doğu affının gelmesinin mesela bana bir etkisi yoktu. Yerinden memnundum ve üstüne 7 sene daha kaldım. Doğu affından sonra hemen gidenlere verilmez ama kalanlarin da hakkıydı. Düşünün ki aynı yerde kalmaya devam eden, aynı şartlarda çalışan insanlar arasında çifte standart ne kadar doğru? Sınıf öğretmenlerine yapılan ekders adaletsizliği de böyle değil mi?

murats-32
07 Temmuz 2018 17:24

O yıl doğu affıyla voleyi vurdu millet birde üstüne tüy mü diksinler...


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK