Dün akşam baktığımda bende aynısını gördüm. Sanırım hepimizde aynıdır.
arkadaşlar sistemde güncelleme yapılırken herkese farklı şeyler görünmesi normal.şu na açıklık getirelim.onay verildikten sonra iş bitiyor.sistem yanlış yapılan şeyleri zaten kabul etmiyor.bizler onay verirken verilen bilgiler doğrudur yanlış varsa sorumluluğu kabul ediyorum gibi bir cümle var sanırım bundan dolayı telaş yapılıyor.o cümle kişisel bilgileriniz hizmet puanı ve süresiyle ilgi.burda yanlışlar olabiliyor.başvurulardan önce bakanlık güncelleme konusunda uyarmıştı.