4. Sınıf 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları

Açıklama:
zümre toplantı tutanağı
4. Sınıf 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları dosyası, 4. Sınıf 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları bölümünde bulunmaktadır. 4. Sınıf 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları Eğitimhane, 4. Sınıf 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları indir.
Bölüm:
4. Sınıf 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları
Gönderen:
ogrtmn35
Tarih:
23 Şubat 2015
Boyut:
0.018 Mb
İndirme:
4.775
Teşekkür:
20

Teşekkür Et

Rapor Et
  • ogrtmn35 25 Şubat 2015
    materrazi öğretmenim değerli açıklamalarınız için ben sonsuz teşekkür ederim...
  • materrazi 25 Şubat 2015
    ogrtmn35 zümrem emeğinize sağlık,teşekkür ederiz.
  • materrazi 25 Şubat 2015
    senayece öğretmenim,tam tersi durum söz konusu.4.sınıfta ŞÖK toplantısı değil,zümre öğretmenler kurulu toplantısı yapılır.
    Yeni İKY 35 VE 36.maddelerde belirtilmiştir.
    Zümre öğretmenler kurulu
    MADDE 35 – (1) Zümre öğretmenler kurulu; okul öncesi eğitim kurumlarında okul öncesi eğitimi öğretmenlerinden, ilkokullarda aynı sınıfı okutan sınıf öğretmenleri ve varsa alan öğretmenlerinden, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise aynı alanın öğretmenlerinden oluşur.
    (3) Zümre öğretmenler kurulu, öğretmenler kurulunda yapılacak çalışma planına uygun olarak eğitim ve öğretim yılı başında, ortasında, sonunda ve ihtiyaç duyuldukça toplanır. Toplantılar, zümre öğretmenleri arasından seçimle belirlenen öğretmenin başkanlığında yapılır.
    Şube öğretmenler kurulu
    MADDE 36 – (1) Şube öğretmenler kurulu, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında aynı şubede ders okutan öğretmenler ile okul rehber öğretmeninden oluşur. Kurula, gerek görülürse veliler ile öğrenciler arasından seçilen temsilciler de çağrılabilir.
    İlkokullarda ŞÖK yapılmıyor artık öğretmenim.
  • senayece 23 Şubat 2015
    4. sınıfta zümre toplantısı değil ŞÖK toplantısı yapılır. Toplantıya zümre başkanı başkanlık yapar (müdür veye mdr yard. katılmaz.) Derse giren tüm öğretmenler toplantıya katılır. Ayrıca rehber öğretmen de katılır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK