4 Yıl Zorunlu Hizmeti Tamamlayıp Zorunlu Hizmet Bölgesinde Çalışırsam Ek Puan Alır Mıyım ?

17hll
17 Mayıs 2018 13:30

Merhabalar. Benim okulumun zorunlu hizmeti 4 yıl. Şuan 4.yılımı çalışıyorum. Yani bu sene mecburi hizmetim bitiyor. İstanbul a tayin isteyeceğim. Sorum şu. İstanbulda da zorunlu hizmet bölgesinde çalışırsam ek puan almaya hemen başlar miyim? Yoksa belli bir süre çalıştıktan sonra mı alırım?

l.yuksel
17 Mayıs 2018 13:45

Öğretmenim burada önemli olan zorunlu hizmetinizin tamamlanma süresi. Örnekle; 1 Eylül de zorunlu hizmetiniz bitiyor ise ve 1 Eylülden sonra ilişik kesip zorunlu hizmet kapsamında bir okula atansanız dahi ek puan alamazsınız.
1 Eylül de zorunu hizmetiniz bitiyor ise ve 1 Eylülden önce ilişik kesip zorunlu hizmet kapsamında bir okula atırsanız;
Atandığınız okulun zorunlu hizmet süresi 4 yıl ise 1 Eylülden sonra ek puan almaya başlarsınız.
Atandığınız okulun zorunlu hizmet süresi 4 yıl ise 2 yıl zorunlu hizmetiniz uzar ve 2020 de ek puan almaya başlarsınız.

l.yuksel
17 Mayıs 2018 13:47

DÜZELTME

Atandığınız okulun zorunlu hizmet süresi 6 yıl ise 2 yıl zorunlu hizmetiniz uzar ve 2020 de ek puan almaya başlarsınız.

tarkan555
17 Mayıs 2018 21:47

Zorunlu hizmeti bitirip tayininiz çiktiginda gittiginiz okul hangi hizmet kosulunda olursa olsun ek puan almayirsunuz ornek bizim okula zorunlu hizmeti bitirip gelenler ve bizim okulda goreve baslayip zorun hizmeti bitirip gidenler gittigi yer zirunlu hizmet bolgesi olanlar bunlar alamayanlar gurubu

luciffero
18 Mayıs 2018 10:19

Alamazsınız. Zorunlu hizmetinizin bitmesine 3 ay kala tayininiz çıkarsa, zorunlu hizmetiniz tamamlandı olarak görünüyor. Net örneği bizim okulumuzda var. Urfa'da 4 sene çalışarak gelen öğretmen arkadaş , zorunlu hizmeti 5 sene olan okulumuzda alamıyor. mebbisinde 30 eylül itibariyle tamamladı diye ibare çıkıyor.

ordangeçenbay
18 Mayıs 2018 13:32

Hemen alırsınız...


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK