6. Sınıf Fen Bilimleri Kuvvet Ve Hareket Uzaktan Eğitim İçin 2 Sunu

Açıklama:
6. Sınıf Fen Bilimleri Kuvvet Ve Hareket Uzaktan Eğitim İçin 2 Sunu İyi günler,
Bilindiği gibi uzaktan eğitim sırasında zoom üzerinde kullanılabilecek bir materyal bulmakta zorluk çekiliyor. Zoom beyaz tahtası kullanılabilir fakat tahtaya çizilen şekiller öğrenciler tarafından zor anlaşılmaktadır. Ayrıca şekil çizip açıklama yaparken büyük bir zaman kaybedilmektedir.
Uzaktan eğitimde bir ders süresinin 30 dk olması, zamanı çok etkili bir şekilde kullanarak öğrencilere mümkün olduğu kadar detaylı ve anlaşılır açıklamalar sunmayı gerekli hale getirmektedir.
Bu sebeple 6.Sınıf düzeyinde 3.Ünite olan madde ve hareket konusunu Uzaktan eğitim yolu ile öğrencilere aktarmak üzere bu slaytı oluşturdum.
Slaytta her hangi bir efekt kullanmadan sade bir şekilde oluşturdum. Fakat çok detaylı açıklamalara yer verdim.
Çünkü ders sırasında slaytı çalıştırmadan Power Point düzenleme görünümünde açarak Zoom'un kalemini kullanarak ekranı akıllı tahta gibi kullanmanı sağlayabilirsin.
Bu arada her slaytın üzerine çok detaylı, her başarı düzeyinde öğrencinin anlayabileceği şekilde açıklamalar yapmaya çalıştım. Öğrenciler ders esnasında bir şeyler okumaya bayılır. Bu açıklamaları öğrencilere okutarak hem derse katılımı arttırabilirsiniz, hem de konuyu maksimum verimlilikte kullanabilirsin.
Bölüm:
6. Sınıf Kuvvet Ve Hareket Sunuları
Gönderen:
clgn_ghost
Tarih:
01 Aralık 2020
Boyut:
2.225 Mb
İndirme:
3.090
Teşekkür:
11

Teşekkür Et

Rapor Et

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK