Kasım 2008'de Sözleşmeli , 4 ay sonra Mart 2009 'da kadrolu olarak atandım. 1 yıl da asker öğretmen olarak vatani görevimi yaptım. Bu bilgiler doğrultusunda 8 yıla 1 kademiyi ne zaman alırım.
Bu yıl almaniz lazim.
Galiba toplu olarak şubatta veriliyor.
2009 ve 2010 yıllarındaki sicil notunuz 90 altındaysa gelecek yıla kalabilir.
Bugün İL MEM ile görüştüm kasıtlı olarak mı bilinmez 2009 aday oluğum için sicil puanım yok 2010 ise 89 verilmiş. Bu yüzden de a.badem hocamın dediği gibi 2019 Şubat ayında alacağımı söylediler. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Üzüldüğüm şey ise 89 veren şahsın sırf ego tatmini için bu hakkımı 1 yıl gecikmeli alacağım. Allah c.c. başka dert vermesin.
a.badem hocam sicil notu kalkmadı mı
Bende ayni sekildeydim. Lakin askerlik yok. Gecen sene alirim diye memurla konusmustuk. Bu sene martta alacagim. Sanirim siz 1 yil bekleyebilirsiniz
25 Şubat tarihli alıyorsunuz kademeyi şimdiden dilekçenizi yazın. Sözleşmeli geçen süreler ve sicil 90 altı ise süreler sayılmıyor bilginize.
arkadaşlar 2010 7 aralıkta göreve başladım 1 yıl asker öğretmenlik var 8 yıla bir kademem 2018 de olur mu şimdiden tşk