Ağcalar İlkokulu (ERZURUM PASİNLER)

Ağcalar İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ERZURUM -> PASİNLER
Kurum Kodu712760
Hizmet Puanı26
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (20 Ocak 2017)

Okul 2 öğretmenlidir. Norm sayısı giderek azalmaktadır. Köyden Erzurum'a yoğun bir göç yaşandığı için okul öncesinde norm faZlası oldum. Gelecek öğretmen bayansa ve araç kullanamıyorsa yazmasını tavsiye etmem.



Gönderen: Gizli (20 Ocak 2017)



Gönderen: Gizli (20 Ocak 2017)

Okulun ciddi sıkıntıları bulunmaktadır. Ulaşım aracı olmayan bayan öğretmenler için sıkıntı oluşturmakta kışın iklim şartları buzlanma nedeniyle de km si az da olsa taksiciler gitmeyi kabul etmemektedir. Tercihlere Yazarken bayan öğretmenlerin özellikle dikkat etmesini tavsiye ederim.



Gönderen: Gizli (19 Ocak 2017)

Okul Pasinler ile Erzurum arasında ama yol üstünde deil bayağı içeride dağ eteğindedir. Ulaşımda ciddi bir sıkıntı var yol uzun ve biraz engebeli olduğu için kimse götürmek istemiyor servis sıkıntısı var götürenler de yüksek ücretler istiyor. ama özel aracı olan ERKEK öğretmenler için rahat bir okuldur.günlük gidiş geliş yapılabilir.



Gönderen: Gizli (19 Ocak 2017)

Okul Pasinler ile Erzurum'un ortasında ama yol kenarında değil bayağı içeride dağ eteğindedir. Ulaşımda ciddi bir sıkıntı var. özel aracı olan erkek öğretmenler için ideal bir okul olabilir, günlük gidiş geliş yapılabilir ama bayan öğretmenler için çok ciddi bir sıkıntı. Merkezden veya ilçeden araç tutulup gidilebilir ama çok masraflı olduğu için kimse götürmek istemiyor.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK