Akıllı Tahta İçin Yerli Oyun Matematik Yarışı İşbirliği Ve Rekabet

Açıklama:
Akıllı Tahta İçin Yerli Oyun Matematik Yarışı İşbirliği Ve Rekabet Matematik Yarışı : İşbirliği ve Rekabet oyunumuzu eğitim hayatlarının başlarında olan değerli öğrenci kardeşlerimiz için geliştirdik. Onların matematik derslerindeki temel dört işlem konusunda eğlenerek pratik yapabilmeleri Ülkemiz ve Dünya için çok önemlidir. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine uygun olarak geliştirilmiştir.

Oyun içeriği:
Oyunda Tek Kişi, İki Kişi İşbirliği ve İki Kişi Rekabet modları bulunmaktadır. Öğrenci tek başına veya bir arkadaşı - velisi ile oynayabilir.

Tek Kişi modunda, öğrenci kendisiyle yarışıp en yüksek puanı almaya çalışmaktadır. Oyunun sağladığı işlem seçme esnekliğiyle istediği işlemlerde pratik yapabilmektedir.

İşbirliği modunda, öğrencinin aynı hedefe ulaşmak için takım arkadaşıyla birlikte uğraşması, iletişim halinde olması ve sevdikleriyle bir arada aynı eğitim ortamında bulunması sağlanmıştır. Oyun İşbirlikli öğrenmeye olanak sağlamaktadır.

Rekabet modunda, öğrenci sevdiği bir kişiyle yarışabilmekte ve tatlı bir telaş içerisinde oyun havasında matematik pratiği yapabilmektedir. Oyun, iki kişiye de aynı anda aynı sorular sorularak veya iki kişiye de farklı sorular sorularak oynanabilmektedir. Can, süre, hediye sistemlerinin seçilmesiyle de oyundaki heyecan daha da artmaktadır.

Matematikteki dört işlem konusunda pratik yapmayı sağlayan bu eğitsel oyunla, sınıf ortamında eğlenceli turnuvalar düzenleyebilirsiniz.

Mesela: "İşbirliği modunda iki kişilik takımlar halinde en yüksek puanı alan takım kazanır. Rekabet modunda ise rakipleri eleyerek finale kalan öğrenci kazanır."

Alanında uzman Eğitmenler tarafından hazırlanmıştır. Eğitici bir uygulama Eğitmensiz yapılamaz.

Yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz bizim için önemlidir. Sizlerin de yardımıyla oyunu daha iyi bir noktaya taşıyabiliriz.
Bölüm:
Çeşitli Eğitim Kaynakları
Gönderen:
balakademi
Tarih:
12 Aralık 2019
Boyut:
28.119 Mb
İndirme:
7.955
Teşekkür:
72

Teşekkür Et

Rapor Et
  • neo24 22 Aralık 2023
    harika bir uygulama... buna rağmen 72 teşekkür çok az:))
  • balakademi 11 Mart 2020
    Uğur Hocam, web player versiyonu için şu anda bir çalışmamız yok. Notumuzu aldık, denemelerimizi yapacağız.
  • ugur_29_ 10 Mart 2020
    Cromda açılma şansı yok mu ? Akıllı tahtada calistiramadik. NIAYS da uygulamaydı sonra croma uygun bir uyarlama yaptılar. Uğraşmadan pardupardusla falan. Dün ve bugün kac defa indirdim akıllı tahtaya. Parris için olanını vindovs için olanını olmuyor. Bilgisayarcimizda yok. Ben başaramadım bizim okuldaki diğer arkadaşların hiç şansı yok yani öyle diyim siz anlayanlayın
  • balakademi 06 Mart 2020
    Doğan Hocam, Pardus için indirdiğiniz klasördeki "Pardus Matematik Yarisi.x86_64" dosyasını çalıştırmanız gerekmektedir. Bunun için ise dosyaya sağ tıklayıp özelliklerine giriniz. Orada erişim hakları kısmı var (permissions). "Dosyayı bir program gibi çalıştırmaya izin ver" seçeneğini aktifleştiriniz. [Ben başka bir Linux sürümünde bu ayarları yaptığım için Pardus'ta bu izin (permissions) penceresinde farklı ifadeler yazıyor olabilir.]
  • Doğansevil 06 Mart 2020
    Severek kullanmış olduğum programınızı akıllı tahtalara pardus yüklendikten sonra açamıyorum. Sitenizden pardus için olanı da indirdim ama açılmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
  • balakademi 23 Aralık 2019
    Kingfirher54 hocam oyu geliştirdiğimiz yazılım olan Unity 3d, 32bit desteğini kaldırmış. O yüzden 64 bit haricinde çalışmıyor maalesef
  • kingfisher54 22 Aralık 2019
    32 bit te çalıştıramadım. yardımcı olurmusunuz. gerekirse telefon numarası vereyim
  • biu 17 Aralık 2019
    Yarın deneyeceğim. Çok teşekkürler.
  • Doğansevil 17 Aralık 2019
    Müthiş bir çalışma. Elinize, emeğinize sağlık hocam.
  • balakademi 13 Aralık 2019
    Oyunu indiren hocalarımız oyunu sınıfta öğrencilere oynatırken fotoğraf veya video çekerseniz ve bize yollarsanız çok memnun oluruz. Mail adresimiz balakademi@gmail.com

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK