Andaç İlkokulu (ŞIRNAK ULUDERE)

Andaç İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ŞIRNAK -> ULUDERE
Kurum Kodu718195
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (28 Mayıs 2011)

2011 Eylülünde köye bir okul daha açılacağı için mevcut azalacak ve her sınıftan bir şubeye düşecek,şube mevcutları da 25-30 olur. ilk kademe sabahçı, ikinci kademe öğlecidir geçmiş yıllara göre. köy uludereye 1, şırnak'a 2.15 saat. yollar çok virajlı ve çukurludur, midesi sağlam olmayan arkadaşlar özellikle bayanlar için çok sıkıntılı yolculukların garantisini sunabiliriz. köyden hafta içi araç çıkıyor hafta sonu ise çok nadir. dolmuşların geliş-dönüş saatleri belli olmuyor. memlekete gitmek için köye 4 saat uzaklıktaki cizredeki otogara gidiyorsunuz oradan da ankara yaklaşık 16, izmir 24,istanbul 22 saat uzaklıkta. en yakın havaalanı ise cizreye 3 saat uzaklıktaki mardin-kızıltepe ve 4 saat uzaklıktaki diyarbakır havaalanı.
köyde sosyal imkanlar: internet, tv ve arkadaş sohbetidir. köyde kışın hakkari gibi yoğun kar yağışı görülmez fakat elektrik ile telefon(cep-sabit) kesilebiliyor.



Gönderen: Gizli (15 Mayıs 2011)

arkadaşlar burası uludere'ye en uzak ikini köy buradan ileride ortaköy var. burası uludere'de gelinecek en iyi yerlerden biri. şırnak'110 km uludere'ye 65 km uzaklıkta bir köy. şu an ikili neğitim veriliyor 15 öğretmen 2 personel ve yaklaşık 700 öğrenci var. ancak 2011/2012 eğitim yılında köyde bulunan yeni bi okulun açılması durumu var eğer açılırsa öğrenci sayısı yarıya düşecek. hergün ile ve ilçeye araç var. lojman var ancak dolu olduğu için öğretmenler genelde köyde ev kiralıyorlar. kiralavacak ev mevcut.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK