Atatürk Ortaokulu (TOKAT REŞADİYE)

Atatürk Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> TOKAT -> REŞADİYE
Kurum Kodu731213
Hizmet Puanı20
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (05 Temmuz 2011)

okul web adresi www.resadiyeataturk.meb.k12.tr



Gönderen: bizimusta (08 Şubat 2011)

Reşadiye ilçe merkezinde, Osmaniye Mahallesi'nde, şehir merkezine 50m mesafede ilçenin kuruluş itibarıyle ikinci okuludur. 3'er katlı birbirine bitişik 2 binadan müteşekkil olup kaloriferle ısıtlmaktadır.
Mevcut öğretim şekli gündüzlü olup 370 öğrenci öğrenim görmektedir. Eğitim-öğretim normal düzende (tam gün= 4 ders sabahtan öğleye kadar- öğle arası 90 dakika-öğleden sonra 2 ders) devam etmektedir.2 Anasınıfı, 1 Özel Alt Sınıf, 10 sınıf öğretmeni, 2 Türkçe, 1 İngilizce, 2 Teknloloji-Tasarım, 1 Matematik, 1 Sosyal Bilgiler, 1 Fen ve Teknoloji, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 1 Bilgisayar öğretmenleri mevcuttur. Görsel Sanatlar, Müzik ve Beden Eğitimi dersleri diğer okullardan gelen öğretmenler tarafından doldurulmaktadır.Ayrıca İngilizce derslerinin bir bölümü de ücretli öğretmen tarafından doldurulmuştur.
Okulun bütün sınıflarında projeksiyon cihazı(Anasınıfları ve Özel Alt Sınıf hariç) mevcuttur. Tüm okulda Wireles ve kablolu sistem internet mevcuttur. Okulda Fen Laboratuvarı, Bilgi Teknolojileri Laboratuvarı, 1 genel projeksiyon cihazı,tepegözler, VCD ve televizyonlar mevcuttur.Okul Aile Birliğinin aldığı ortak kararla bütün sınıflara projeksiyon cihazı alma çalışmaları sürdürülmektedir.
Çok amaçlı konferans salonu,Özel işletici tarafından işletilen kantin mevcuttur.

İDARÎ PERSONEL
Rüstem ŞİRİN .....................................................................OKUL MÜDÜRÜ
Mustafa ÇAKIR ....................................................................OKUL MÜDÜR YARD.

TELEFON :0 356 461 3061



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK