Atatürk'ü Tanıyorum Etwinning Projesi Çalışmaları

Atatürk'ü Tanıyorum Etwinning Projesinde Linoit Çalışması

"Atatürk'ü Tanıyorum "eTwinning projesinde yapılan çalışmalarla Atatürk'ü tanımaya devam ediyoruz.Proje ortağı Mustafa Necati İlkokulu öğretmenlerinden Gürcay Boyar Özdemir linoit web2 aracı ile dijital pano oluşturmuştur.

   Proje öğretmenlerimiz pano için oluşturulan linki öğrencileriyle paylaşmışlardır.Projedeki öğrenciler önce Atatürk'ün bilime verdiği önemi ve bilimle ilgili yaptığı çalışmaları araştırmışlardır.Daha sonra araştırma sonucunda elde ettikleri bilgileri ,pano için hazırlanan linki tıklayarak panoya yazmışlardır.Böylece öğrencilerimiz gelişen teknoloji ile Atatürk'ün bilime verdiği önemi daha iyi öğrenmişlerdir.

Gürcay Boyar Özdemir

Mustafa Necati İlkokulu Sınıf Öğretmeni

 

*****************************

Atatürk Ve Doğa Sevgisi

"Atatürk'ü Tanıyorum" adlı eTwinning adlı projemiz kapsamında Eskişehir Ziya Gökalp İlkokulu 2C sınıfı olarak Atatürk ve Doğa Sevgisi ile ilgili çalışma hazırlayarak hem bu konuda yeni bilgiler edindik hem de eğlendik.

https://youtu.be/gxUgJLKdRL8

 Gönderen: sfaki

Chatterpix Çalışmamız

Eskişehir Ziya Gökalp İlkokulu 2C sınıfı olarak Atatürk'ü Tanıyorum adlı eTwinning projemiz kapsamında chatterpix web2 aracı ile Atamıza seslendik.

https://youtu.be/bDBB1zTUt5M

Gönderen: sfaki

Atatürk Takvimleri

Eskişehir Ziya Gökalp İlkokulu 2C sınıfı olarak "Atatürk'ü Tanıyorum" adlı eTwinning projemiz kapsamında Atatürk Takvimleri yaptık.

Youtube.com/watch?v=jUkHx3v-BQk

Gönderen: sfaki

Bulut Çalışması

Eskişehir Ziya Gökalp İlkokulu 2C sınıfı olarak "Atatürk'ü Tanıyorum" adlı eTwinning projemiz kapsamında bulut çalışmamızı yaptık.

https://youtu.be/djgxvXwg0Qo

Gönderen: sfaki

E_Sergi

Eskişehir Ziya Gökalp İlkokulu 2C sınıfı olarak Atatürk'ü Tanıyorum adlı projemiz kapsamında Atatürk'ün temizliğe verdiği önem ile ilgili araştırmalarımızdan sonra çizdiğimiz resimler ile oluşturduğumuz e sergimiz için yaptığımız hazırlıklarımız.

Youtube.com/watch?v=Fl7tXsK4zfU

 

Gönderen: sfaki

Güvenli İnternet Günü

Atatürk'ü Tanıyorum adlı eTwinning projemiz kapsamında Ziya Gökalp İlkokulu 2C Sınıfı olarak güvenli internet günü için kodlama çalışması yaptık.

 

Gönderen: sfaki

 

Linoit Çalışmamız

Atatürk'ü Tanıyorum adlı eTwinning projemiz kapsamında Ziya Gökalp İlkokulu 2C Sınıfı olarak linoit uygulamasından paylaşımlarımızı yaptık.

Gönderen: sfaki

Puzzle Etkinliğimiz

Atatürk'ü Tanıyorum adlı eTwinning projemiz kapsamında Ziya Gökalp İlkokulu 2C Sınıfı olarak mart ayı çalışmalarımızdan puzzle etkinliğimizi jigsaw web2 aracı ile gerçekleştirdik.

Gönderen: sfaki

 

Kitap Okuma Köşelerimiz

Atatürk'ü Tanıyorum adlı projemiz kapsamında Eskişehir Ziya Gökalp İlkokulu 2C sınıfı olarak Atatürk'ün kitap okuma sevgisini örnek alarak kitap okuma köşeleri hazırladık.

Gönderen: sfaki

Harf Çalışmamız

Atatürk'ü Tanıyorum adlı eTwinnin projemiz kapsamında Atatürk'ün çocuk sevgisi ile ilgili ortak çalışmamız için kidsDoodle harfler oluşturduk.

 

Gönderen: sfaki

*************************** 

Atatürk'ün Doğa Sevgisi

Atatürk'ü Tanıyorum adlı e twinning projemizde Eskişehir Ziya Gökalp İlkokulu 2/D sınıfı olarak mart ayı çalışmalarından Atatürk'ün Doğa sevgisini daha iyi anlatabilmel için  canlandırma çalışması gerçekleştirdik.

Youtube.com/OMn5_Kqz53U

 

Gönderen: cristabellemod

*************************

 

  • 16 6
  • 02 Mart 2021 17:15 2.646
  • mut
  • Cemile.38
    04 Mart 2021 10:40
    0 0
    Kolay gelsin
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK