Baba Sorunu

Kuzey38.
23 Nisan 2024 21:44

İyi akşamlar miras olaylarından dolayı;babam dolandırıcı amcamın yanında oldu,tek çocuğu benim benim yanımda olmadı.Her lafında kardeşim diyor;doğruları söylememe rağmen beni düşman belliyor;kardeşiyle 10 yılda bir cenazede görüşüyor bu arada;ben her şeyinde yanında olmama rağmen kardeşim de kardeşim diyor.Görüşmemeyi düşünüyorum;insan gibi konuşmuyor,azarlayıp atıyor felan filan.Yaş 40 benim;babamın 65.Görüşmeyeceğim artık.

davlumbaz
23 Nisan 2024 22:45

Bazı yaşlıların ortak özellikleri böyle mi acaba? Ne yaparsanız yapın, ne kadar uyarırsanız uyarın sonuçta siz suçlu olursunuz. Bazıları yaşar ve doğruyu son anda görür. Bazılarının ömrü yetmez. En güzeli onların bu sabit fikirlerinin değişmeyeceğini bilmek, bu konuda münakaşaya girmemek. Mümkünse konuyu hiç açmamak. El verdiğince bir araya gelmemeye çalışmak. Saygıda kusur etmemek. Bugün var, yarın yokuz.

Gülo77
23 Nisan 2024 22:42

O kadar iyi anlıyorum ki sizi benimde eşim abim de abim diyor ne beni ne çocuğunu gözü görüyor hadi beni neyse de kızını bile gözü görmüyor 1 haftadır bu yüzden ayrıyız çocuğunu bile arayıp sormuyor

Aynürrıza33
23 Nisan 2024 22:43

Sayın hocam şu dünyada para mal mülk hersey geçici. Yarın babanıza birsey olduğunu düşünün çok pişman olursunuz, bir daha hiç goremeyeceginizi hayal edin . Bakın yaşın kemale erdiği yaşlardasiniz benim babamda kardeşine çok düşkündür çok sever ama onun gözüyle baktığım için bende çok severim amcamı. Olaylara kendi gözünüzü bildiğinizi bırakarak bakın onun gözüyle bakın. Hasan Basriye sormuşlar hocam kişi anne babasıyla tartışabilir mi diye bırakın anne babasını ayakkabisiyla bile tartisamaz demiş. Bazen bende hatalar yapıyorum sonra Gözyaşlarına boğuluyorum. Siz ogeetmensiniz zaten iyiki kötü geçiminizi saglarsiniz hiçbirimiz burdan hiçbirsey goturmeyecegiz.

curcu
24 Nisan 2024 09:59

benin babam da abi diye diye öldü ama abisinin umurunda bile olmadı yanında sadece evlatları vardı.abisi kız kardeşine yemek yemeye gitti

OmehD8
24 Nisan 2024 13:08

Her şeyin hayırlısı...

Kuzey38.
23 Nisan 2024 22:48

Bir insan oğlunun yanında olamıyorsa neşteri vurmak lazım.Öldüğünde çok üzülmeyeceğim vicdan yapmayacağım;her şeyinde ben yanında olurken,dolandıran,pislik yapan abisini seçmesi canımı sıkıyor.Pislik yapan yaranıyor,baba baba deyip peşinden koşmak iyi değilmiş onu anladım.

Hüzün - 24 Nisan 2024 06:18
Siz yeri geldiğinde evlatlığınızı yapın derim sayın hocam, o babalığını yapamıyorsada şimdi... Zamanında yapmış ki bu yaşa gelebilmişiniz okumuş, kendi hayatınızı kurmuşsunuz. Yaşlılar gittikçe çocuklaşır bizde yaşlanacağız bizim de halimiz belli değil.dünya malı için hiç değmez kendi malıysa istediğini yapsın.siz size yakışanı yapın oda kendine yakışanı.
Hüzün - 24 Nisan 2024 06:21
Babanızda olsa ananızda olsa mesafe her zaman iyidir.Affedemezssiniz belli anlıyoruz kolay değil bu lzr buraya yazacak kadar aynı şeyleri bende annem için düşünüyoru. Evlat ayrımı çok fazla bizdede . Değiştiremezssiniz ona göre evrimleşiyoruz işde..
göbekligeneral
24 Nisan 2024 19:47

belki de ettiğini çekiyor.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK