Bakan Selçuk: İnanırsak 'okul heyecanını' bu yıl da çocuklarımıza yaşatırız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kendisinin de bir öğretmen olduğunu belirterek, ‘Hepimiz çocukların yanındayız’ mesajı verdi.

Bakan Selçuk'un, yaptığı paylaşım;

''Bu ülkenin 1 milyondan fazla öğretmeni var. Ben de onlardan biriyim. Hepimiz çocukların yanında olacağız. Gerçekten inanırsak, askıya aldığımız ‘okul heyecanını’ bu yıl da layıkıyla yaşar, çocuklarımıza yaşatırız. İşe lütfen, maskemizi takarak başlayalım.  #okullarıbirlikteaçacağız ''

— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) August 13, 2020

  • 4 8
  • 13 Ağustos 2020 13:34 3.894
  • uzunkale
    13 Ağustos 2020 19:44
    6 0
    bakan beyin virüs konusunda yapabileceği birşey yok kusuru halk olarak kendimizde aramalıyız. Veliler öğretmenler görevdeyken öğretmenleri sık boğaz ediyorlardı şimdi de bakan beyi rahat bırakmıyorlar. Ne yapsın yani bakan bey bu kadar risk varken herkes rahat iken bazıları istiyor diye okulu mu açsın? avrupada diğer ülkelerde ne ise durumda burada da devam edecek önemli olan sağlık kimse ailesinden yakınlarından birisini kaybetmek istemez lütfen kurallara uyalım bazı insanların süper taşıyıcı olduğunu unutmayalım...
  • php_korsan
    13 Ağustos 2020 14:35
    9 1
    Bakan bey akşam modeli açıklamadı.Net bir harita göremedim.İnanıyorum ama yeterli değil.
  • ezgi82
    13 Ağustos 2020 13:52
    16 0
    Artık benim umudum kalmadı. Çünkü virüs azalmadı artmaya da devam ediyor bir iki ay sonra bitmesi de imkansız görünüyor. Guvenilir okul ortamı şimdi olusturulamiyorsa o zaman nasıl oluşacak?
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK