Ben bu il dışı tayin ile başka okula tayin oldum. Tayin oldugum okul farkli bir bankadan maaslari veriyor. Bende bu bankadan hesap actirdim. Promosyon alabilirmiyim? Promosyon talep etmek icin ne yapmaliyim?
Varsa alırsınız.Biz promosyon aldık.Mudurum başka bir okula müdür oldu banka farklı.Simdi oradan da alacak.
Yeni okulunuza promosyon talebinize ilişkin bir dilekçe yazın. Nette promosyon talep dilekçesi diye aratırsanız bulursunuz. Dilekçeyi doldurup okul idaresine verin. Onlar da bağlı bulundukları milli eğitim müdürlüğüne onlar da anlaşmalı olduğu bankaya bildiriyor. Promosyon sözleşmesinde yeni gelen ya da tayini çıkan öğretmenler ile ilgili genelde bir madde bulunuyor.
Geçen yıl biz aldık hocam.eski okulumda almıştım il dışı tayinim çıktı gittiğim okulda başka bir bankaydı kalan miktarı banka hesabımıza yatırdı biz herhangi bir işlem yaptırmadık bankanın kendisi yeni gelen öğretmenlere promosyonun kalan kısmını yatırdı.Siz okulunuza sorun onlar bilir gerekirse dilekçe verirsiniz