Bardakcı İlkokulu (ERZURUM ÇAT)

Bardakcı İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ERZURUM -> ÇAT
Kurum Kodu706770
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (06 Mart 2012)

Okul Müdürü : Özgür ATMACA

Kuruluş Yılı : 1949

Telefon-1 : (0 442) 6232121

Faks : (0 442) 6112011

Elektronik Posta : 483932@meb.k12.tr

Açık Adresi : Bardakçı Köyü Çat/ERZURUM

Yerleşim Yeri Türü : Köy

İlçe Merkezine Uzaklığı : 17 km.

İlçe Merkezine Ulaşım İmkânları : Çat ilcesine bağlı Bardakçı - Erzurum seferi her gün iki arabayla yapılmaktadır.

İl Merkezine Uzaklığı : 67 km.

İl Merkezine Ulaşım İmkânları : Çat- Erzurum arasında her gün ve sıklıkla köy minübüsleri ile seferleri düzenlenmekte ayrıca özel uzun yol arçalrı yol güzergahı ulaşım yaptığı anayola sahip olduğundan bu araçalardan da yararlanılmaktadır.

Okul Binası İle İlgili Açıklamalar : Okul binası ana bina ve 2. binadan oluşmaktadır.Ana binada iki adet derslik ile müdür odası bulunmakta 2. binada ise 2 adet derslik bulunmaktadır.Ayrıca okula a.it 3 adet malzeme deposu bulunmaktadır( yakacak ve eski derslik malzemeleri için)

Lojman Durumu : Var

Lojman İle İlgili Açıklamalar : Okulumuzun 2 adet lojmanı bulunmakata ve her lojmanda 2 oda bulunmaktadır.Ayrıca lojmanlarda su tesisatı hazır olup su sıkıntısı yaşanmamaktadır.Fakat tuvvalet ve banyo ayrı olmayıp birleşiktir.

Yerleşim Yerindeki Kiralık Konutlar İle İlgili Açıklamalar : Köyümüzde kiralık konut açısından fazla seçenek bulunmamaktadır. Fakat yeni yapılan konutların altyapısı hazır olduğu zaman bu sıkıntı ortadan kalkacaktır.

Yerleşim Yeri İle İlgili Diğer Açıklamalar : Köyümüzün yolu kışın fazla kar yağdığında 1-2 gün kapanmaktadır. Köyümüzün iklimi : Bölgemizde olduğu gibi karasal iklim yaşanmaktadır. Kışları soğuk ve çok karlı, yazları çok sıcak ve baharda çok yağmur yağar.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK