Be Healthy, Live Happily Etwinning Projemiz

İstanbul ili ,Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece İmam Hatip Ortaokulunda İngilizce ÖğretmeniAslı Ökten rehberliğinde yürütülen “Be Healthy , Live Happily” eTwinning projesi Türkiye’den Sündüs İncir(General Şükrü Kanatlı Ortaokulu-KASTAMONU)(Kurucu),Özkan Çelik (Vakıfbank Atatürk Ortaokulu-SAMSUN)( Kurucu ), Havana Erdoğdu (Bozyazı Ortaokulu – MERSİN) ,Orhan Yılmaz(Süleymaniye Ortaokulu – ŞANLIURFA) ,Şengül Çavdarlı (Atatürk Ortaokulu-AYDIN), Ebru Ökten Altunbayrak (Çınarlık Ortaokulu-SAMSUN ) ,ve İspanya ,Hırvatistan ,Lübnan olmak üzere 4 ülkeden ;14 öğretmen ve 112 öğrencinin katılımıyla yürütülmektedir.

Proje, öğrencilerin sağlıklı ve bilinçli bireyler olmalarını, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini  amaçlamaktadır. Proje kapsamında öğrenciler Covid-19 bulaşması ve seyri hakkında bilgi edinmişler , yapılan etkinliklerle   fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı olmak için doğru beslenmeyi öğrenmişlerdir. Salgın hastalıkları ve bu tür hastalıklardan korunma yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmuşlardır. Kişisel hijyenin önemini, diğer kişilerin hayatlarını önemseme, koruma ve gözlemleme bilincini kazanmışlardır. Hikaye yazma, takvim oluşturma , şiir yazma vb etkinliklerde arkadaşlarıyla işbirliği içinde çalışmışlar, afis,logo,brosür ve sunumlar yaparak web2 araçlarını kullanmayı öğrenmişlerdir. Ayrıca proje kapsamında İngilizce dil becerilerini geliştirmişlerdir.

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK