Before The Glacier Melt - Buzullar Adlı eTwinning Projesi Kapsamında Dünya Su Gününü Kutladık

Proje ortağı öğretmenimiz Derya İnegöl tarafından yürütülen projemiz, beş farklı ülkeden öğretmenlerin katılımıyla yürütülmektedir.

Projemizin amaçları; sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında buzullar erimeden önce yapılması gerekenlerle ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaktır. Projemizle öğrencilerimize öncelikle doğayı sevmenin ve korumanın Dünya’mızın geleceği açışınsan çok önemli olduğunu hissettiriyoruz. Projemizde öğrencilerimiz için; doğanın ve suyun korunması konusunda bilinçlenmelerini, geri dönüşümün önemini kavramalarını ve eğitimlerinde Web 2.0 araçlarının kullanımını hedefliyoruz. Projemiz boyunca tüm çocuklar aktif bir şekilde rol alacaklar. Akran destekli öğrenme ile iş birliğine dayalı ortak ürünler oluşturacaklar. Bu esnada da kaliteli zaman geçirecekler.

Before the glacier melt Buzullar adlı etwinning projesi kapsamında 'Dünya Su Günü' nü kutladık. Çeşitli etkinlikler yaptık. Bu etkinlikleri uygularken web 2 araçlarını da kullandık. Öğrencilere suyun önemini kavratmaya çalıştık.

  • 0 2
  • 23 Mart 2023 00:37 490
  • drypk
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK