Ben Okuyorum Türkiye Aydınlanıyor eTwinning Projesi

Merhabalar,

Öncelikle projemiz kurucularına proje üyelerimize, bu pandemıi sürecinde oldukça zor şartlarda katılımcı olup tyüm etkinliklerimize ilk günden songüne kadar aynı heyecan ve özveri ile çalışan öğrenci ve velilerimize çök teşekkür ediyoruz.

“Bir işi 7 gün yaparsan alışkanlık 40 gün yaparsan yasam tarzı olur” düşüncesinden hareketle ekim ayında Ben okuyorum türkiye aydınlanıyor” projesine başladık.

Amacımız öğrencilerimize en başta okumayı alışkanlık değil bir yaşam tarzı haline getirmek. Bunun içinde okumayı mümkün olduğu kadar eğlenceli hale getirmeye çalıştık. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz velilerimizle sanal ortamda sık sık bir araya gelerek neleri nasıl yapacağamızla ilgili beyin fırtınalarıyla hepimizin çok eğlendiği etkinlikler düzenledik.

Ve ne mutlu ki artık öğrencilerimiz okuma saatleri geldiğinde kendiliklerinden bir uyarıcı olmadan kitaplarıyla buluşıp kitapların o güzel büyülü dünyasına kendiliğinden adım atıyorlar.

Bunun için neler mi yaptık?

Gün oldu buzdolabının üstünde okuduk, gün oldu çadır yapıp okuduk, bzen kıpkırmızı olduk bazen süper kahraman olduk ve daha neler neler….

Güneşler yapıp güneşimizle birlikte ülkemizi temsilen okuduğumuz her kitapla sarı noktalar koyup ülkemizi aydınlattık. Şimdilik haritayı aydınlatan kuzularımız gelecekte ülkemizi nasıl aydınlatacaklarını yaşayarak öğrendiler okuyoruz okuyacağız aydınlanaıp aydınlatacağız…

Bu kadar okuyup ta üretmemek olur mu?

Ayraçlar tasarladık, hikaye kitapları yazdık, kitabımızın kahramanı olup kitabımızı canlandırdık…

Ortak ürünümüz olan e dergimizle projemizi taçlandırdık.

Sevilay YÜCEL

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK