Bilgi Destem eTwinning Projesi

Kuruculuğunu Sevcan ALTUN ve Gökhan BOZKURT'un yaptığı proje, öğrencilere stem ve kodlama becerilerini kazandırmayı, geleceğin sorunlarına çözüm üretebilecek minik mühendisleri ortaya çıkarmayı hedefliyor. Türkiye, Polonya, Portekiz, İspanya ve Ürdün'den on üç öğretmenle proje çalışmalarına başladı.

Proje kapsamında öğrenciler proje logolarını oluşturdular,çevre sorunları üzerine seminerlere katıldılar, depreme dayanıklı yapı tasarımı oluşturdular. Stem becerisini kullanarak gerçek hayat problemlerine çözüm bulmaya devam ediyorlar.  

 

Gönderen: göktegezen

*************************

eTwinning Bilgi Destem Projemiz

Kuruculuğunu Sevcan ALTUN ve Gökhan BOZKURT'un yaptığı e Twinnng projemiz Türkiye, Polonya, Portekiz, İspanya ve Ürdün'den on üç öğretmenin katılımıyla proje çalışmalarına halen ve hızla devam ediyor.

Proje kapsamında öğrenciler önce  proje logolarını oluşturdular. Yapacakları her etkinlik öncesi bir seminere katılıp, uzmanından yapacakları etkinlikler hakkında bilgi alıyorlar. Şimdiye kadar depreme dayanıklı yapı tasarımı, araç tasarımı, atık yağlardan sabun elde etme, kök boya ile tişört boyama , ayrıca çeşitli kodlama etkinlikleri, Tinkercad ile tasarım yaptılar.

 

Gönderen: Dilek A.

****************************

  • 2 2
  • 21 Mart 2021 15:28 299
  • göktegezen
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK