Bilim ve Teknoloji Festivali'ne Katıldık

Balıkesir’de ” Bilim ve Teknoloji Festivali” 26-28 Mayıs 2022 tarihlerinde yapıldı. Festivale, 27.5.2022 tarihinde iki grup olarak katıldık.

 Balıkesir Bilim ve Teknoloji Festivali’ndeki ‘Karikatürlerle Bilim Felsefesi” atölyesine okulumuz felsefe grubu öğretmeni Dr.A. Akbulut ve öğrencileri , "Geleceğin Egitimi" adlı seminere ise bilişim teknolojileri öğretmeni Dr. Y.Emre Avcu ve öğrencileri ile katıldık.

Felsefe atölye etkinliğini Bandırma’da felsefe grubu öğretmeni olan Özay Nuri Aksoy öğretmenimiz yaptı. Öğrencilerimiz dilsiz karikatürleri yorumladı. Atölye etkinliği ile öğrenciler, felsefenin bilimde, sanatta, edebiyatta yansımasını öğrendi.

Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK'ın FELSEFE atölye etkinliğimizi ziyaret etmiştir. Kendilerine atölye ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Atölye sonrasında iki grup, festivaldeki diğer çalışmaları inceledi. Felsefe atölye lideri Özay öğretmenimize, etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

  • 0 1
  • 30 Mayıs 2022 19:51 776
  • Bilimsel Gaflar
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK