Bilimsel Gaflar-2 Doğadan Teknolojiye Ekibi Mükemmellik Sertifikası Aldı

Kurucusu olduğumuz Türkiye (Dr.A.Akbulut)  ve Azerbaycan (Nubar Qurbanova) ortaklı Bilimsel Gaflar-2 "Doğadan Teknolojiye" projesinde ekibimizle Mükemmellik Sertifikası aldık. 

AB Kod Haftası (Code Week), herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir inisiyatif olup bu yıl,Ekim 2021 ayında yapıldı. Türkiye'de bir çok okul bu etkinliklere katıldı ve ülkemiz Codeweek Haftası'nda birinci oldu. 

Bilimsel Gaflar-2 "Doğadan Teknolojiye" adlı projemizin etkinlikleri arasında kodlama etkinliğin kaydını, Codeweek sitesinden Dr.Asiye Akbulut oluşturarak kodu,proje ortaklarına verdi. Okulumuz ve proje ortaklarımız Kod Haftası'nda code.org,Quizizz, Arttırılmış Gerçeklik vb etkinlikler yaptı.Okulumuzdan projeyi yürüten Dr.Asiye Akbulut (proje kurucusu) ve Emine Kaya (proje ortağı), diğer tüm ortaklarımız Mükemmellik Sertifikası aldı. Ekibimizdeki öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar, diğer çalışmalarda başarılar dileriz.

  • 1 1
  • 25 Ocak 2022 16:19 728
  • Bilimsel Gaflar
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK