Bir Kitap Bin Etkinlik - My Golden Values Projelerimiz Ortak Ürün Sanal Sergilerimiz

Bir Kitap Bin Etkinlik Pandemi süresince de çalışmalarını sürdürdü.

Projemiz 2019-2020 eğitim öğretim yılında pandemi süreci de dahil olarak çalışmalarını aktif olarak devam etti. Seçtiğimiz ortak kitabımızı çok boyıtlu çalışmalarla değerlendirdik.

Sona yaklaşırken tüm ortak okul öğretmenleri ve öğrencilerinden bir ortak ürün için karma takımlar oluşturuldu. Bu karma takımların çalışmalarıyla "Özgürlük Gezegeni Manifestosu" yazıldı. 

Bilim insanlarının çok önem verdiği  aşağıdaki konularda yeni gezegende uyulması gereken kurallar ve politikalarla ilgili öğrencilerimiz araştırmalar yapıp uzaktan etkileşimli araçlarla tartışarak son toplantı ile sunumlar hazırlandı.

  1. Tüketim kültürü ve Ekonomi
  2. Sağlık Politikaları
  3. Gönüllülük Faaliyetleri ve Sivil Toplum Hizmetleri
  4. Eğitim Politikaları
  5. Çevre Politikaları
  6. Sanatsal Faaliyetler

Biz ortaokul karma takımı olarak Sanatsal Faaliyetler olarak özgürlük temalı maniler yazdık ve resimler yaptık. Bir ortaokul grubumuzca manilerimiz bestelenerek ortak ürün şarkımız oluşturuldu. Keyifle dinlemenizi dilerim.

Sanal sergimiz için tıklayınız...

My Golden Values Projesi Sanal Sergisi

eTwinning projesi olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında sürdürdüğümüz ve  üç altın değer olarak belirlediğimiz sevgi,hoşgörü, empatiyi farklı boyutlarla ele aldığımız ; her aşamasında öğrencilerimizin aktif olduğu My Golden Values projemizi sonlandırdık. Salgın süresince online görüşmeler ve forumlar aracılığıyla çalışmalarımıza devam ettik. Tüm çalışmalarımızı sunduğumuz sanal sergimizi beğenilerinie sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

My Golden Values sanal sergimiz için tıklayınız...

  • 0 0
  • 23 Haziran 2020 18:06 228
  • armonia
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK