Bir Mol Kadar ( As Much As A Mole) – Etwinning Projesi

 Bir Mol Kadar ( As Much As A Mole) – eTwinning Projesi

Ekim ayında Türkiye ,Moldova Cumhuriyeti .Romanya ve Polonya’dan 12 ortak okulla başladığımız “Bir Mol Kadar ( As Much As A Mole) – eTwinning projesi başarıyla sona erdi.

Projenin adı öğrencilerin önerdiği isimlerden oylamayla seçildi. Proje süresini içeren tematik bir takvim hazırlandı. Projemize adını da veren mol günü kutlamaları yapıldı . Acrostiş çalışması yapılarak Al ile bestelendi. Projenin final ürünü olarak ortak bir “Bir Mol Hikayesi” isimli hikaye yazıldı. Sayfalar Al araçları kullanılarak resimlendi. Proje logoları, posterler ve mol temalı posterlerden ebooklar ve sanal sergiler hazırlandı. Projenin sonunda öğrenciler kimyanın önemli bir kavramı olan “mol” konusunu etkinliklerle ilişkilendirip kazanımları kalıcı hale getirdiler . Farklı kültürlerden gelen öğrenciler ortak bir platformda sosyalleşerek ve işbirliği yaptılar. Web 2.0/web3.0 ile yapay zeka araçlarını kullanarak teknolojik gelişim sağladılar.

Proje Final Ürününü görüntülemek için tıklayabilirsiniz https://online.fliphtml5.com/npjrd/quvi/#p=1

Acrostiş Cümlelerden Al ile hazırlanan şarkıyı dinlemek için tıklayabilirsiniz. https://www.canva.com/design/DAGXmSEbsU4/8uPfrCa-kugi28zy-3oOnA/watch?utm_content=DAGXmSEbsU4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=uniquelinks&utlId=h5f7ec53f92

Tematik Takvimi Görüntülemek İçin Tıklayabilirsiniz  https://www.canva.com/design/DAGTjVGOgg8/_n9tS2MFjjkGhsDjmbdlOg/view?utm_content=DAGTjVGOgg8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=uniquelinks&utlId=hf489c72f33

  • 3 1
  • 24 Şubat 2025 21:03 437
  • sadiyee
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK