Bu Bizim Masalımız

Bu Bizim Masalımız eTwinning projemiz; 10'u Türkiye, 5'i Romanya, 1'Portekiz, 1'i Letonya ve 1'i de İtalya olmak üzere toplam 18 ortaklı bir projedir. 

Bu proje Anadolu Masalları'nı çevremize tanıtmak, yurt içi ve yurt dışında yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak, kültürel mirasımızı gelecek nesillere aktarmak amacıyla oluşturulmuştur. 

Projede 4-12 yaş grubundaki öğrenciler "masal" gibi ortak bir paydada buluşturularak birbirleriyle iletişim kurmaları, yurt içi-yurt dışındaki proje ortaklarımızın birbirlerinin kültürlerinden haberdar olarak etkileşimde bulunmaları beklenmektedir. 

Aynı zamanda bu projeyle öğrencilerdeki 21.yy yetkinlik alanlarının geliştirilmesi; web 2.0 gibi çeşitli teknolojik araçlarla öğrenmelerin eğlenceli, kalıcı-izli olması hedeflenmektedir. Hedeflerimize ulaşmada, ailelerin bu konuda farkındalık oluşturarak onların da katkı sağlaması beklenmektedir.

  • 3 0
  • 19 Ocak 2022 15:47 631
  • ejma
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK