Bükülmez Ortaokulu (HATAY REYHANLI)

Bükülmez Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> HATAY -> REYHANLI
Kurum Kodu726444
Hizmet Puanı18
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (31 Ocak 2013)

öğretmen eksiği dışında hiçbir sorunu yok. 1 müdür, 2 kadrolu sınıf öğretmeni, 1anasınıfı ve 1 fen bilgisi öğretmeni var. kadrolu müdürün atanmasıyla beraber okuldaki pek çok eksiklikler ve sorunlar aşıldı. ilçeden köye ulaşım servisle sağlanmaktadır. il merkezine de gidiş geliş yapılabilir.
sınıf mevcutları 15-20 arasındadır.



Gönderen: Gizli (14 Kasım 2011)

2011- 2012 Eğitim öğretim yılında ikinci kademe açıldı.İkili eğitim yapılmakta. iknci kademenin açılmasıyla beraber ufak tefek sorunlar oluyor. Eksikler çok ama sene sonuna kadar proplemlerin çoğu halledilir. 1'i anasınıfı 2'si sınıf öğretmeni olmak üzere toplam 3 kadrolu öğretmeni var.Geri kalan ücretli öğretmen. Sınıf öğretmenlerinden biri müdür vekili görevini yürütmekte. Bu kısıtlı olanaklara rağmen okulumuz hala temiz ve ortam iyi. Tayin isteyecek öğretmenler, müdür ve müdür yardımcıları gönül rahatlığıyla burayı tercih edebilirler.
Birkaç öğrenci dışında sorunlu öğrencisi yok.Köylü eğitime önem veriyor.



Gönderen: Gizli (04 Mayıs 2011)

Okul reyhanlıya 8 km olup,il merkezine 48 km'dir.Okulda toplam 113 öğrenci vardır.Okul kaloriferli olup ama soba kullanılmaktadır.Kaloriferci olmadığı için...Okulda 4 sınıf öğretmeni,2 ana sınıfı öğretmeni vardır.4.ve 5.sınıflar birleştirilmiştir.Okul yeni yapıldığı için bina eğitim öğretime uygundur.Ayrıca okulumuz çok temiz ve bakımlıdır.İlçeye ve ile gidiş geliş imkanı vardır.Özetle çalışılabilecek bir okul....



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK