Büyükten Küçüğe Birlikte Öğreniyoruz Projemiz Başlıyor

Bir eTwinning Projesi olan Büyükten Küçüğe Birlikte Öğreniyoruz (From Older To younger we learn together) Projemiz Tekirdağ ili Muratlı İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3-B sınıfında başlıyor

İlk okul düzeyinde gönüllü öğrencilerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz projemizde her ay düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimize öğrenme yöntemleri ile ilgili farkındalık oluşturmayı,kendi kendine öğrenmeyi,kendine uygun yöntemlerle akademik ve değerler eğitimine ait konuları içselleştirmeyi ve bunu kendinden küçük yada akademik olarak daha alt düzeyde bulunan diğer öğrenci gruplarına öğrenci koçluğu yaparak öğrenme deneyimlerini aktarmalarını sağlayacağız. Öğrenci odaklı çalışma ve paylaşma bilincini benimseteceğiz.Her ay farklı bir konu ile akademik alanda başarımızı birlikte yükselteceğiz ve değerlerimizi birlikte daha derinden yaşayarak öğreneceğiz.

     Ülkemizin farklı bölgelerinden  proje ortaklarımızla birlikte yürüteceğimiz projemizile her öğrencinin kendi öğrenme süreçlerini keşfetmesini,öğrenme ve öğretme yöntem ve tekniklerinin farkına varmasını,bilgiyi edinerek öğrenmesini,araştırmayı öğrenmesini,paylaşım ile kalıcı öğrenme sağlamayı ve esas olarak da akran öğretiminin ve öğrenci koçluğunun faydalı ve etkin şekilde kullanılmasını; bu sayede kalıcı izli öğrenmelerin gerçekleşmesini ve öğrenciler arası etkileşimin derinleştirilmesini hedeflemekteyiz.

 

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

  • 1 0
  • 08 Kasım 2020 23:40 1.601
  • delininbiri
  • Aktif Haberler
  • wesser
    10 Kasım 2020 21:13
    1 0
    Tebrik ederim. Başarılarınız daim olsun, yolunuz açık olsun.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK