Calculate Disaster Risk Score By Code Risk Matrix With Colors eTwinnig Projesi

     İzmir ili Karabağlar ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Matematik Öğretmeni Kübra ÖZKÖK koordinatörlüğünde yürütülen ''Calculate Disaster Risk Score By Code Risk Matrix With Colors (Renklerle Risk Matrisi Kodla Afet Risk Puanını Hesapla ) e-Twinning projesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Aralık ayında çalışmalara başlamıştır.

      Projede 9 Türk ortak, co founder olarak Litvanya ve bir de İtalya'dan ortak olmak üzere toplam 11 ortak yer almaktadır.Toplam 73 öğrenci ile çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

      Projemizdeki amaç doğal afetler konusunda farkındalık  kazandırmakve bu konudaki dijital becerilerin edilmesidir.Seçilen matematiksel becerilerin etkili olduğu Risk Matrisi Değerlendirme Yöntemi , can  ve mal kaybına neden olan riskli alanların yanı sıra deprem hasarı , yapısal olmayan sabit ve hareketli elemanların derecelendirilmesinde öğrenmeyi amaçlar.

 

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK