Çevre Dedektifleri eTwinning Projesi Başarıyla Tamamlandı

   ÇEVRE DEDEKTİFLERİ eTWİNNİNG PROJESİ BİTİŞ HABERİ

  Kuruculuğunu Kayseri Besime Özderici İlkokulu sınıf öğretmeni Pınar AKYOL'un ve Kayseri Malazgirt İlkokulundan sınıf öğretmeni Gökçe ALGÜL'ün yaptığı projede;

   Etkinliklerimiz çalışma planına göre başarıyla ve işbirliği içerisinde yürütüldü.Proje  ön değerlendirme ve son değerlendirme çalışmaları yapıldı. Veli ve öğrencilere anketler uygulandı.

 Proje amaçlarımız çevreye ve canlılara duyarlı bireyler yetiştirmek,çevre kirliğini fark etme ve önleme amaçlı önlemler almalarını sağlamaktı.Bu hedeflerin hepsine ulaşıldı.Öğrencilerimiz geri dönüşümü yapılabilecek ve yapılamayacak  atıkları öğrendiler ve atık kutularını kullanmayı alışkanlık haline getirdiler.Çevreyi temiz tutma ve güzelleştirme alışkanlıklarını kazandılar.Öğrencilerimiz çeşitli web2 araçlarını kullanmayı ve ortak çalışmalar yapmayı öğrendiler. 21.yüzyıl becerilerini geliştirdiler.Projemizle ilgili tüm hedeflere proje ortakları ve öğrencilerle  birlikte ulaşılmıştır.

Çevre Dedektifleri eTwinning Projemizin sonuna geldik. Emeği geçen tüm proje ortağı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

  • 1 1
  • 07 Mayıs 2022 15:51 402
  • uluguney
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK