Classrooms Are Cool With Web2 Tools eTwinning Projesi Başarıyla Tamamlandı

Müşerref Hasan Eser Mtal-Kayseri olarak Classrooms are cool with web2 tools projesine Ekim-Mart ayları içerisinde kurucu ortaklığı yaparak projemizi tamamladık.

Projemiz, öğretmenlerin sınıflarında Web 2.0 araçlarını kullanarak, öğrenme ortamlarını çeşitlendirmeyi amaçlamıştır. Uzaktan eğitim sürecinden başlayarak, yüz yüze eğitim sürecini de kapsayarak bu süreçte, öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek ve onlara renkli öğrenme ortamları hazırlamak, dijital ortamları kullanarak sanal becerilerini artırmak, interneti faydalı bir şekilde kullanmalarına destek olmak projemizin temel amaçları arasındaydı. İngilizce öğretmenleriyle tasarladığımız bu proje sayesinde, öğrenciler dilin dört temel becerisini ve iletişim becerilerini geliştirme imkanını yakaladılar. Ayrıca kelime ve dil bilgisi öğretimini tekdüzelikten çıkarıp daha anlaşılır hale getirerek öğrencilerimizin öğrenmelerine katkı sağlayabildik. Bu projede her ay farklı bir Web 2.0 aracı kullanıp ve lise düzeyindeki öğretmenlerimiz sınıf ortamlarını ve konularını bu öğrenme araçlarıyla şekillendirdiler. 

Kullandığımız Web2 araçları Padlet, Mindmeister, Voki, Storyjumper, Learningapps, Cram, Quizziz, Kahoot, Surveymonkey, Canva and Googledocs. Her ay yeni bir temayla öğrencilerimiz bu Web2 araçlarını kullanarak dilin dört temel becerilerini ve iletişim araçlarını etkili bir şekilde kullanmışlardır. Projede emeği geçen ortaklarımıza ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Youtube.com/embed/5Z1cXOFGFSM

Youtube.com/embed/vn7JGmu3vcw

Youtube.com/embed/xSMZLBNsK-s

Youtube.com/embed/PxwS-U8fPiU

 

******************************

Classrooms Are Cool With Web2 Tools İsimli eTwinning Projemizi Başarıyla Tamamladık

Ekim ayı itibariyle başladığımız ve Mart ayı sonunda tamamladığımız eTwinning projemiz öğrencilerimize gerek kişisel gerek akademik anlamda çok şeyler kattı. Öğrenciler her ay belirledikleri bir web2 aracı kullanarak dört dil becerisini de geliştirdiler. Sürecin başından sonuna kadar keyifle vakit geçirdiler. Hedeflerimize ulaşmanın haklı sevincini yaşamaktayız. Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin çalışmalarına aşağıdaki linklerden göz atabilirsiniz.

Kasım Çalışmaları

Aralık Çalışmaları

Ocak Çalışmaları

Şubat Çalışmaları

Mart Çalışmaları

Sanal Sergimiz

Ortak Ürünümüz

 

Gönderen: Fulya Ünsal

*****************************

  • 1 1
  • 24 Mart 2021 12:53 247
  • mahidekarakas
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK